foto

Teena Byrd

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Little Galicia
2014 Birdman
Dead on Delmarva
Jamesy Boy
The Money (TV film)
2013 Bag Boy Lover Boy
Gods Behaving Badly
2012 Amazing Spider-Man
Cena peněz
Girls Against Boys
Historie skupiny Future Folk
2011 Brooklyn brothers
Musical Chairs
2010 Ninjas vs. Vampires

TV seriály

2015 Happyish (TV seriál)
Nebezpečný flirt (TV seriál)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pár nových začátků (S03E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nedořešený případ (S04E13)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Imaginary Enemies (S01E04)
The Carrie Diaries (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Černá listina (TV seriál)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Záměna identity (S04E10)
Framed (S03E12)
Front Page News (S03E11)
2012 Girls (TV seriál)
I raplové potřebujou holku (S01E08)
Okrsek 22 (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Přezdívky (S01E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Family Business (S03E01)
Mother's Day (S02E22)
Reagan V. Reagan (S02E17)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Innocence (S02E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Missing Pieces (S13E05)
2010 Outlaw (TV seriál)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nepřítel Třetí říše (TV film)

TV pořady

2013 Kdo by mohl něco takového… (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace