Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z vězení prchá Iránec Ramin, odsouzený za vraždu, má s sebou rukojmí. Semir a Vicki je pronásledují a dostihnou, jenže vyjde najevo, že rukojmí není rukojmí, ale žena, která se převlékla za zdravotní sestru a pomohla Raminovi uprchnout. Tvrdí, že žádný zločin nespáchal, že se milují a chtějí se vzít. Vicki znovu prochází Raminův případ, zjišťuje, že došlo k mnoha pochybením, a Ramin je na základě toho prozatímně propuštěn s bezpečnostním náramkem. Maria na něj čeká před věznicí, odveze ho k sobě, a ještě téhož dne je nalezena zavražděná. Ramin je na útěku. Vicki si to klade za vinu. Jde za Kramerem a přizná se mu, jaký měla malér v Dortmundu. Kramer ji dočasně suspenduje. Vicki se pouští do vyšetřování na vlastní pěst, Semir ji tajně sleduje. Vicki jde do banky, kde Maria pracovala, a odhalí tam skutečného pachatele vraždy... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S25E02! Název v překladu: Celá pravda. Už je to zase dobrý, nová parťačka Vicky bydlí v takové nějaké hale jako bývalý parťák z let 2014-2015 Alex Brand. Semir i Vicki tu dostanou hezky přes držku, takže už je to zase v pořádku. Vlastně mi to připomíná návrat k sériím s Alexem, seriál se opět vizuálně posunul, opět je takový potemnělejší, má i novou hudbu, která hodně přišla vhod, tak jen tak dál. 7/10 ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Kobra 11 má novou znělku, která se opravdu povedla...! úvodní Semir podezřívá svojí parťačku z rasismu a vše tomu nasvědčuje... Ta hurá další útěk vězně a honička.. Ten problém na jeřábu a skok z mostu do řeky byl fakt hustý, vč. "jízdy" řekou a následné záchrany... Nakonec se ukázalo, že únos byl nahraný. Teda ten konec byl hustý a kvalitně natočený... Hurá Semir už není ve zkušební době :))) ()

soukyd33

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadám si jako když sleduji jakoukoliv kriminálku, nebo dokonce Ulici. Katastrofa. Úvodní melodie pryč, a nová znělka a vstupní video, hrůza. Proč to takhle dopadlo? Všichni už odešli, a zůstal tam jen poslední známí herec. 👎 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama