foto

Emma Fitzpatrick

  • nar. 20.3.1985 (34 let)
    Marion, Ohio, USA

Biografie

Emma Fitzpatrick sice ještě není stálicí na hollywoodském hvězdném nebi, ale svoji kariéru má velice slibně nakročenou. Ostatně nic neponechala náhodě a její vzdělání sleduje uměleckou dráhu už od svých počátků.

Vystudovala jako bakalář hudby na Univerzitě v Belmontu se zaměřením na divadlo, hudbu, tanec a film. Po vysoké škole absolvovala půlroční stáž na novodobém „titanicu" Celebrity Cruise a později zpívala v jazzové sekci broadwayského divadla Big Band Beat na japonském Tokyo DisneySea.

Pak se přestěhovala do Los Angeles, kde se zabývá modelingem, i nadále studuje herectví, píše hudbu a s klavíristou Aaronem Beaumontem se věnuje své kapele The Mots Nouveaux. Jednou z jejích první rolí byla postava mladé ženy v šesté sérii KRIMINÁLKY NEW YORK. Hned na to další role v oskarovém The SOCIAL NETWORK nebo známém sci-fi thrilleru VYMĚŘENÝ ČAS. Na to, že se u filmu profesionálně pohybuje teprve od roku 2010, má na kontě už první hlavní roli v horroru režiséra SAW, M. Dunstana, ve snímku The COLLECTION.

Pozornost na sebe upoutala i svým výstupem krátkometrážního virálního videa FOR YOUR CONSIDERATION, parodujícím scénu Fantine z úspěšných BÍDNÍKŮ (2012) v podání Anne Hathaway, která si za to vysloužila Oskara.

Už nyní má budoucí hvězda smlouvy na další role a popularita Emmy Fitzpatrick dál strmě stoupá.

Kolssteyn

Herecká filmografie

Filmy

2018 Confused (TV film)
2017 Sleepwalker
2015 Bloodsucking Bastards
2014 Noc v New Yorku
2013 For Your Consideration
2012 The Collection
2011 Vyměřený čas
2010 The Social Network

TV seriály

2019 Hell Den (TV seriál)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nechat jít (S01E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Revenge (S20E04)
2015 To je tvoje máma? (TV seriál)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2013 V utajení (TV seriál)
No. 13 Baby (S04E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebát se (S13E20)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Láska ke krvi (S06E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace