foto

Bruce W. Timm

  • nar. 8.2.1961 (57 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Batman: Strange Days (TV film)
2007 Superman: Soudný den
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
1993 Batman a fantom

TV seriály

1996 Superman (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Batman a Harley Quinn
2014 Batman: Strange Days (TV film)

TV seriály

2015 Justice League: Gods and Monsters Chronicles (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1995 Batman (TV seriál)
The Lion and the Unicorn (S04E05)
A Bullet for Bullock (S04E04)
Catwalk (S04E03)
další epizody (5)
1994 Batman (TV seriál)
Deep Freeze (S03E10)
Lock-Up (S03E09)
Batgirl Returns (S03E08)
další epizody (15)
1993 Batman (TV seriál)
Paging the Crime Doctor (S02E05)
The Worry Men (S02E04)
Mudslide (S02E03)
další epizody (20)
1992 Batman (TV seriál)
What Is Reality? (S01E45)
Off Balance (S01E44)
His Silicon Soul (S01E43)
další epizody (45)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace