foto

Bruce W. Timm

  • nar. 8.2.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Batman: Strange Days (TV film)
2007 Superman: Soudný den
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
1993 Batman a fantom

TV seriály

1996 Superman (TV seriál)
1993 Batman (TV seriál)
Day of the Samurai (S01E55)
The Man Who Killed Batman (S01E49)
The Laughing Fish (S01E46)
1992 Batman (TV seriál)
Heart of Ice (S01E03)

Spisovatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Batman a Harley Quinn
2014 Batman: Strange Days (TV film)

TV seriály

2015 Justice League: Gods and Monsters Chronicles (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Justice League Unlimited (TV seriál)
Destroyer (S03E13)
Alive! (S03E12)
Ancient History (S03E11)
další epizody (9)
2005 Justice League Unlimited (TV seriál)
To Another Shore (S03E04)
Chaos at the Earth's Core (S03E03)
Shadow of the Hawk (S03E02)
další epizody (17)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
The Once and Future Thing, Part Two: Time, Warped (S01E13)
The Once and Future Thing, Part One: Weird Western Tales (S01E12)
Wake the Dead (S01E11)
další epizody (13)
2001 Batman budoucnosti (TV seriál)
Unmasked (S03E13)
Countdown (S03E12)
The Curse of the Kobra: Part 2 (S03E11)
další epizody (4)
2000 Batman budoucnosti (TV seriál)
Betrayal (S03E09)
The Call: Part 2 (S03E08)
The Call: Part 1 (S03E07)
další epizody (24)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Revenant (S02E11)
Mind Games (S02E10)
Rats! (S02E09)
další epizody (24)
1996 Superman (TV seriál)
1995 Batman (TV seriál)
The Lion and the Unicorn (S04E05)
A Bullet for Bullock (S04E04)
Catwalk (S04E03)
další epizody (5)
1994 Batman (TV seriál)
Deep Freeze (S03E10)
Lock-Up (S03E09)
Batgirl Returns (S03E08)
další epizody (15)
1993 Batman (TV seriál)
Paging the Crime Doctor (S02E05)
The Worry Men (S02E04)
Mudslide (S02E03)
další epizody (20)
1992 Batman (TV seriál)
What Is Reality? (S01E45)
Off Balance (S01E44)
His Silicon Soul (S01E43)
další epizody (45)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1995 Batman (TV seriál)
The Lion and the Unicorn (S04E05)
A Bullet for Bullock (S04E04)
Catwalk (S04E03)
další epizody (5)
1994 Batman (TV seriál)
Deep Freeze (S03E10)
Lock-Up (S03E09)
Batgirl Returns (S03E08)
další epizody (15)
1993 Batman (TV seriál)
Paging the Crime Doctor (S02E05)
The Worry Men (S02E04)
Mudslide (S02E03)
další epizody (20)
1992 Batman (TV seriál)
What Is Reality? (S01E45)
Off Balance (S01E44)
His Silicon Soul (S01E43)
další epizody (45)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky