Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zahořklý vědec Victor Fries, známý spíše jako Mr Freeze, zaútočil na několik divizí GothCorp, aby ukradl součásti na tajnou zbraň, kterou chce postavit. Batman vyšetřuje souvislosti a zjišťuje, že začátek Freezovi msty proti GothCorpu byla hořká komfrontace mezi Friesem a generálním ředitelem GothCorpu, Ferrisem Boylem, během kterého Boyle téměř zabil Friese (naházel na něj chemikálie, které způsobily mutaci jeho těla) a pravděpodobně zabil Friesovu manželku, Noru, která trpěla nevyléčitelnou nemocí. Batman musí najít způsob, jak postavit Boylea před soud, než se Freeze pomstí. (Jan.Kanak)

(více)

Recenze (4)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně brilantní a souhlasím s Markem Waidem,že toto je jednoduše,jeden z the best příběhů,které kdy o Batmanovi byly vytvořeny! Viděl jsem ho snad dodnes už 100x. Hlas Michaela Ansary (mj. Kang v ST TOS) je stejně neskutečný a v ničem si nezadá s Hamillem a jeho Jokerem. Nedovedu si vůbec představiti,že bych někdy sledoval tento brilantní seriál jinak,než v orig. Vlastně ho ani jinak, neznám. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je príbeh pána Freeza, zloducha, ktorý je mojím obľúbeným hrdinom. (Keby nikdy nevznikol film Batman a Robin, stavím sa, že by bol obľúbenejší) Freeze je zobrazený ako sympatická postava a zároveň nemilosrdný zloduch. Hranice dávkuje, namiesto toho, aby ich používal v každej možnej situácii. Hlasová práca všetkých je brilantná. Verí, že svojimi činmi poráža zlo. Na konci sa Freeze ocitá vo väzení a prosí svoju ženu o odpustenie. Batman im venuje posledný pohľad a odchádza bojovať proti ďalšiemu zločinu. Celkovo je to jednoducho dobre napísaná epizóda. Ak k tomu pridáme pôsobivú animáciu a skvelé hlášky, dostaneme najlepšiu epizódu animovaného seriálu o Batmanovi. ()

Reklama

Reklama