foto

Eve Plumb

  • nar. 29.4.1958 (61 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Monsoon
2016 Pomáda: Živě (TV film)
2015 The Sisters Plotz
2013 Blue Ruin
2003 Manfast
1999 Zabijte ho!
1997 Kozy, kozy, kozičky
Zkurvená nuda
1993 The Making of '...And God Spoke'
1992 Yesterday Today (TV film)
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
Dostanu tě, syčáku
1983 Night the Bridge Fell Down, The (TV film)
1981 The Brady Girls Get Married (TV film)
1978 Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Force of Evil (TV film)
Telethon (TV film)
1976 Dawn: Portrait of a Teenage Runaway (TV film)
1970 House on Greenapple Road, The (TV film)
1967 Dick Tracy (TV film)

TV seriály

2019 Bagdad, Florida (TV seriál)
2013 Army Wives (TV seriál)
Damaged (S07E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Monster's Legacy (S14E13)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Sud (S01E06)
1996 Kenan & Kel (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 The Bradys (TV seriál)
1989 Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Jessica za mřížemi (S02E09)
1983 Masquerade (TV seriál)
1981 The Brady Brides (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Little Women (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
The Brady Kids (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 A Very Brady After Show (TV pořad)
A Very Brady Renovation (TV pořad)
Back Home with the Bradys (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky