foto

Heather Mitchell

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Palm Beach
2018 Pimped
2017 Dots
2014 Love Is Now
2013 Boj o moc (TV film)
Velký Gatsby
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
Sanctuary
2011 Oko uragánu
The Moment - vyp.
Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2010 Griff the Invisible
The Wedding Party
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2008 Emerald Falls (TV film)
Three Blind Mice
2007 Krokodýl: Návrat do krvavé laguny
Romulus, můj otec
2006 Neodolatelný
Vražda v lepší společnosti (TV film)
2005 Da Kath & Kim Code (TV film)
Hell Has Harbour Views (TV film)
2004 Jessica (TV film)
Poslední tah štětcem (TV film)
Right Here Right Now
2003 Travelling Light
2002 Černí a bílí
2000 Love of Lionel's Life, The (TV film)
Na břehu (TV film)
1998 Cody: The Wrong Stuff (TV film)
Day of the Roses (TV film)
Ďáblova duše
1997 Lizzie je poklad
1996 Děti revoluce
1995 Bathing Boxes
1994 Cody: A Family Affair (TV film)
Cody: Bad Love (TV film)
Cody: The Tipoff (TV film)
Muriel se vdává
1993 Clowning Around 2
1991 Důkaz
1988 Everlasting Secret Family, The
1987 Place at the Coast, The
1986 Malcolm
1985 I Can't Get Started

TV seriály

2019 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries (TV seriál)
Dead Beat (E02)
Reef Break (TV seriál)
The Hohenzollern Collection (E09)
Despot (E07)
2016 Molly (TV seriál)
2015 Pypo (TV seriál)
Shit Creek (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
Spirited (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Čas zabíjet (TV seriál)
2008 Rogue Nation (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
Rain Shadow (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)
2003 Snobs (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)
1996 Mercury (TV seriál)
1995 Vládci kouzel (TV seriál)
Flight (E26)
Breakfast of Champions (E25)
A Spellbinder in the House (E24)
další epizody (26)
1994 The Ferals (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1986 Land of Hope (TV seriál)
1984 Bodyline (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1981 Ratbags (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky