foto

Walon Green

  • nar. 15.12.1936 (82 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2009 Bunker Hill (TV film)
2003 L.A. Confidential (TV film)
2002 Zero Effect (TV film)
2000 Dinosaurus - původní scénář
1998 Hi-Lo Country
1996 Likvidátor
1990 RoboCop 2
1988 Crusoe
1986 Sluneční děti
1983 Válečné hry
1982 Hranice
1978 Kasař Tony
1977 Mzda strachu
1975 Strange New World (TV film)
1969 Divoká banda

TV seriály

2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
End of the World (S01E08)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tři v jednom (S09E16)
Učedník (S09E10)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Alfa pes (S08E15)
Vyřízený (S08E13)
Rodinné hodnoty (S08E09)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Pattern of Conduct (E06)
41 Shots (E02)
2003 Dragnet (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Podivný let (S07E05)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Koně se také léčí (S05E03)
Nechte malé děti (S04E21)
Exodus (S04E15)
1997 Milénium (TV seriál)
Paper Dove (S01E22)
Pohotovost (TV seriál)
Přátelská palba (S04E03)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Snatched (S04E12)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Black Tie (S04E05)
Jurisdiction (S03E16)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Point of View (S03E09)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Dokumentární

1980 Mysteries of the Sea (TV film)
1964 National Geographic Specials (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1971 The Hellstrom Chronicle
1964 National Geographic Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace