foto

Phyllis Thaxter

  • nar. 20.11.1919
    Portland, Maine, USA
  • zem. 14.8.2012 (92 let)
    Orlando, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Superman
1972 Longest Night, The (TV film)
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1964 Svět Henryho Orienta
1961 Special for Women: The Trapped Housewife (TV film)
1957 Man Afraid
1955 Women's Prison
1954 Atomic Attack (TV film)
1952 Operation Secret
She's Working Her Way Through College
Springfieldka
1951 Come Fill the Cup
Fort Worth
Jim Thorpe -- All-American
1950 Bod zlomu
No Man of Her Own
1948 Blood on the Moon
Násilný čin
Tenth Avenue Angel
The Sign of the Ram
1947 Living in a Big Way
Moře trávy
1945 Bewitched
Week-End at the Waldorf
1944 Twenty Years After - a.z.
Třicet vteřin nad Tokiem

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Young Man's Fancy (S03E34)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
Willys Theatre Presenting Ben Hecht's Tales of the City (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2001 Taking Flight: The Development of 'Superman'

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace