foto

Mark Cendrowski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Fantasy Life (TV film)
2014 Living the Dream (TV film)
2011 Billion Dollar Freshmen (TV film)

TV seriály

2020 United We Fall (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2019 The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Dealbreaker (S02E09)
Welcome to Bowling (S02E08)
Welcome to Soul Food (S02E05)
další epizody (5)
Malý Sheldon (TV seriál)
Podnikatelista a naplácaný zadek (S03E03)
Břichobol a pořádný kus metafory (S02E12)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Stockholmský syndrom (S12E24)
Proměnlivá konstanta (S12E23)
Definice postačování (S12E20)
další epizody (12)
2018 Happy Together (TV seriál)
Bland Gestures (E06)
The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Stolen Sneakers (S01E10)
Welcome to the Repipe (S01E02)
Malý Sheldon (TV seriál)
Geniální protivník a sir Isaac Neutron (S02E02)
Dolomit, jablíčko a záhadná žena (S01E15)
Zase máme plný dům (TV seriál)
Ghosted (S04E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
VHS reminiscence (S12E10)
Kulminace první noci (S12E08)
Odklon finančních prostředků (S12E07)
další epizody (20)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Bůček, vúdú a tajný závod (S01E07)
Superior Donuts (TV seriál)
Man Without a Health Plan (S01E08)
Zase máme plný dům (TV seriál)
Troller Coaster (S03E11)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Extrémně otravná oslava (S11E11)
Destrukce sebedůvěry (S11E10)
Bitcoinová retrospektiva (S11E09)
další epizody (20)
2016 Zase máme plný dům (TV seriál)
Glazed & Confused (S02E09)
Moving Day (S01E02)
Our Very First Show, Again (S01E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Synchronicita narozenin (S10E11)
Šachování se společným majetkem (S10E10)
Zneuznaný génius (S10E09)
další epizody (22)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
The Carmichael Show (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Očekávání premiérové noci (S09E11)
Kompenzace zhrzenosti (S09E10)
Vystřídání partnerských rolí (S09E09)
další epizody (21)
2014 Dads (TV seriál)
Enemies of Bill (E17)
Mister Edna (E12)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Infiltrace sterilní místnosti (S08E11)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
Kompenzace maturitního plesu (S08E08)
další epizody (20)
2013 Dads (TV seriál)
Dad Abuse (E10)
Foul Play (E07)
Funny Girl (E04)
další epizody (4)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Cooperova extrakce (S07E11)
Vyvrácení existence objevu (S07E10)
Anulace na Den díkůvzdání (S07E09)
další epizody (22)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Super Milo (S01E10)
Inventing Milo (S01E09)
Wake and Bake (S01E08)
další epizody (7)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Scavenger Hunt (S06E08)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vánoční deziluze (S06E11)
Technika vykuchání ryby (S06E10)
Záhada čísla 43 (S06E08)
další epizody (22)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozšíření Válečníků z Ka’a (S05E10)
Rozptýlení ornitofobie (S05E09)
Selekce hlavní družičky (S05E08)
další epizody (19)
2010 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rekombinace Ligy spravedlnosti (S04E11)
Hypotéza o cizím parazitovi (S04E10)
Komplikovanost vztahů (S04E09)
další epizody (20)
2009 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Russell's Secret (S03E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Mateřská shoda (S03E11)
Experiment Gorila (S03E10)
Formulace odplaty (S03E09)
další epizody (22)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Graphic Novel (S02E03)
The Supernatural (S01E15)
Wizard School: Part 2 (S01E14)
další epizody (4)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11)
Záhada s paní Vartabedianovou (S02E10)
Triangulace bílého chřestu (S02E09)
další epizody (19)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Movies (S01E09)
Disenchanted Evening (S01E05)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
A Visit from Fay (S02E09)
Engagement Party (S02E07)
Guy Code (S02E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Knedlíčkový paradox (S01E07)
Paradigma Pána prstenů (S01E06)
Efekt světélkující rybky (S01E04)
další epizody (5)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Like Hell (S08E04)
Van, Go (S07E18)
2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Spellmanian Slip (S07E18)
2002 Off Centre (TV seriál)
The Gas Crisis (S01E12)
Marathon Man (S01E09)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Unplugged (S07E06)
2001 Off Centre (TV seriál)
Money or Brother Can You Spare a Ski Trip (S01E08)
Feeling Shellfish (S01E02)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Crappy Birthday (S01E15)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Presentation (S01E02)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Pancake Madness (S03E05)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce