foto

Miro Gábor

  • nar. 15.11.1962 (56 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Slnko v sieti

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Malé oslavy
2007 Návrat čápů
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2002 Rok ďábla
2000 Oběti a vrazi
1998 Co chytneš v žitě
1997 Knoflíkáři
1995 Hazard
1993 Záhada hlavolamu

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chyba v plánu (S12E46)
Růžová budoucnost (S12E45)
Petice (S12E44)
další epizody (4)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Nečekaný vítěz (E12)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Divadelní představení (S02E05)
Kluci nejsou na prodej (S01E24)
Velká dortová pomsta (S01E23)
další epizody (21)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Živé vzpomínky (S12E26)
Raritní případ (S12E25)
Změna je život (S12E24)
další epizody (4)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (12)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Tři sta vteřin zpoždění (E06)
Musíme věřit (E05)
Lechtivá (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
2009 Krajan G. M. (TV seriál)
1996 Mňága - Happy End

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace