foto

Jameson Parker

  • nar. 18.11.1947 (71 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vezmeš si mě? (TV film)
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)
Ostrov mrtvého muže (TV film)
1995 Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
1994 Long Road Home (TV film)
1993 Smrt před svítáním (TV film)
1991 Křišťálové oko
She Says She's Innocent (TV film)
1990 Waiting for the Wind
1989 Spy (TV film)
1987 Vládce temnot
1986 Who Is Julia? (TV film)
Šakalové
1983 Záhada v Karibiku (TV film)
1982 Bílý pes
1981 Callie & Son (TV film)
1980 Malý okruh přátel
Promise of Love, The (TV film)
1979 Anatomy of a Seduction (TV film)
The Bell Jar
The Gathering, Part II (TV film)
Women at West Point (TV film)
1978 The Immigrants (TV film)
1975 Crossfire (TV film)
Strange New World (TV film)

TV seriály

2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2004 JAG (TV seriál)
Sbohem a šáteček: část 2 (S10E01)
Perský záliv (S09E16)
2003 JAG (TV seriál)
Písečné přesypy (S09E02)
Pas de Deux (S08E23)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1977 Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

TV pořady

1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Battle of the Network Stars XIII (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace