foto

Alberto Moravia

  • nar. 22.11.1907
    Řím, Lazio, Itálie
  • zem. 26.9.1990 (82 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2002 Páramo - povídka
2000 Kalhoty v pozoru - kniha
1998 L'ennui - kniha
1994 Voyeur - kniha
1992 Manželé a milenci - kniha
1989 Cintura, La - kniha
1988 Horalka (TV film) - kniha
Ich und Er - kniha
Římanka (TV film) - kniha
1984 L'attenzione - kniha
1982 Ambizioni sbagliate, Le (TV film) - kniha
1981 Disubbidienza, La - kniha
1980 Desideria: La vita interiore - kniha
1973 Two Women (TV film) - kniha
1970 Amore coniugale, L' - kniha
Konformista - kniha
Římanka (TV film) - kniha
1968 Beatrice Cenci (TV film) - kniha
1966 Dvě z Říma (TV film) - povídka
Ľahostajní (TV film) - kniha
1964 Gli indifferenti - kniha
Le ore nude - kniha
1963 La noia - kniha
Nesnadná láska - kniha
Pohrdání - kniha
Včera, dnes a zítra - kniha
1962 Agostino - kniha
1960 Horalka - kniha
La giornata balorda - kniha
Noc plná překvapení - kniha
1959 Bel âge, Le - kniha
1955 Faccia da mascalzone - kniha
Římské povídky - kniha
1954 Naše časy - kniha
Římanka - kniha
Škoda, žes taková potvora - kniha
1953 Provinciale, La - kniha

TV seriály

1988 Lhostejní (TV seriál) - kniha
1962 Studio 4 (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1975 Apostrophes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky