foto

Jes Macallan

  • nar. 9.8.1982 (36 let)
    Sarasota, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 An Uncommon Grace (TV film)
2016 Married by Christmas (TV film)
2015 Thirst
2014 Kiss Me
Mentor, The
2011 Being Bin Laden (TV film)
2009 Behaving Badly
Hired Gun
2008 One, Two, Many

TV seriály

2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hey, World! (S04E16)
Terms of Service (S04E15)
Nip/Stuck (S04E14)
další epizody (6)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
další epizody (16)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Return of the Mack (S03E05)
Zari (S03E03)
další epizody (5)
2016 Relationship Status (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
Back to the Start (S04E12)
Fight or Flight (S04E11)
další epizody (13)
2015 Red Band Society (TV seriál)
The Guilted Age (E11)
Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
další epizody (13)
2014 Red Band Society (TV seriál)
Get Outta My Dreams, Get Into My Car (E08)
Mistresses (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S02E13)
Surprise (S02E12)
Choices (S02E11)
další epizody (13)
2013 Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
další epizody (13)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Kensi Blyeová, část druhá (S03E17)
Chirurgové (TV seriál)
Naděje pro beznadějné (S08E12)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Casey Casden (S01E04)
The Protector (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The I of the Storm (S02E03)
The Life Inside (S02E02)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Self, E

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Self, E

Producentská filmografie

Filmy

2019 Self, E

Host

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace