foto

Gerda Ryselin

  • nar. 21.6.1909
    Tampere, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 20.4.1990 (80 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Tjurens år (TV film)
1986 Den förtrollade vägen (TV film)
1980 Herrskapet Boxboms utfärd (TV film)
1978 Malenas jul (TV film)
1976 Hänen olivat linnut (TV film)
1973 Peukaloisen seikkailut (TV film)
Pohjantähti
1971 Magdaleena ja maailman lapset (TV film)
1970 Tilapää (TV film)
1968 Täällä Pohjantähden alla
1962 Daniel Hjort (TV film)
Älä nuolase...
1961 Olin nahjuksen vaimo
1954 Kaksi vanhaa tukkijätkää
1947 Suopursu kukkii
1939 Vihreä kulta

TV seriály

1966 Hanski (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky