foto

Kate Reid

  • nar. 4.11.1930
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.3.1993 (62 let)
    Stratford, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 Šéf (TV film)
1991 Podvedená
1990 Christmas In America (TV film)
Poslední nejlepší rok mého života (TV film)
1989 Příznaky života
Sbohem, blues
1988 Tanec sladkých srdcí
1987 Giorno prima, Il
1986 Christmas Eve (TV film)
Oheň s ohněm
1985 Seminaristé
Smrt obchodního cestujícího (TV film)
The Execution of Raymond Graham (TV film)
1984 Krev těch druhých
1982 Highpoint
Monkey Grip
1981 Lekce lásky
1980 Atlantic City
Death Ship
Double Negative
1979 Laťka (TV film)
Plague
1977 Equus
The Ugly Little Boy (TV film)
1976 Shoot
1975 Death Among Friends (TV film)
1973 A Delicate Balance
Rainbow Boys, The
She Cried Murder (TV film)
1971 Kmen Andromeda
1970 Pigeons
1968 Best Damn Fiddler from Calabogie to Kaladar, The
1966 Enemy of the People, An (TV film)
Zakázaný majetek
1964 Holy Terror, The (TV film)
1961 One Plus One
1959 Dangerous Age, A
1956 Flight Into Danger (TV film)

TV seriály

1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The First Time (S01E02)
1982 Gavilan (TV seriál)
The Edison Twins (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
1977 What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Ada (TV seriál)
For the Record (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1972 Whiteoaks of Jalna, The (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Semínko pochyb (S01E03)
1970 Witness to Yesterday (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)

Dokumentární

1986 Private Conversations: On the Set of 'Death of a Salesman' (TV film)
1963 30 Minutes, Mister Plummer

Host

TV pořady

1975 Celebrity Cooks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace