foto

Gavin MacLeod

  • nar. 28.2.1931 (88 let)
    Mount Kisco, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Secrets of Jonathan Sperry
2007 Cook-Off!
2005 Poslední sbohem
2002 Time Changer
1990 Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
1987 Bezva podraz (TV film)
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
1977 Ransom for Alice! (TV film)
1974 Only with Married Men (TV film)
1970 Intruders, The (TV film)
Kellyho hrdinové
1969 Comic, The
Nálet tisícem letadel
1968 Man Called Gannon, A
Večírek
1967 Deathwatch
1966 Strážní loď Sand Pebbles
1965 Alibabův meč
McHale's Navy Joins the Air Force
1964 McHale's Navy
1962 War Hunt
1960 High Time
Twelve Hours to Kill
1959 Nátlak
Operace Spodnička
Pahorek Pork Chop
The Gene Krupa Story
1958 Chci žít!
True Story of Lynn Stuart, The
Young and Wild

TV seriály

2010 Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Prášky na srdce (S08E19)
Jackie má práci (S08E10)
2003 JAG (TV seriál)
Morální normy chování (S08E13)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Hero Worship (S04E18)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
S'no Job (S03E23)
2000 Oz (TV seriál)
Works of Mercy (S04E04)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Last Show (S07E24)
Lou Dates Mary (S07E23)
Mary's Big Party (S07E22)
další epizody (11)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Look at Us, We're Walking (S07E13)
Ted's Temptation (S07E12)
Mary's Insomnia (S07E11)
další epizody (22)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
What Do You Want to Do When You Produce? (S06E15)
One Boyfriend Too Many (S06E14)
The Happy Homemaker Takes Lou Home (S06E13)
další epizody (24)
1974 Rhoda (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
An Affair to Forget (S05E15)
A Girl Like Mary (S05E14)
Neighbors (S05E13)
další epizody (24)
1973 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Happy Birthday, Lou! (S04E15)
Almost a Nun's Story (S04E14)
I Gave at the Office (S04E13)
další epizody (24)
1972 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Courtship of Mary's Father's Daughter (S03E15)
Rhoda Morgenstern: Minneapolis to New York (S03E14)
Operation: Lou (S03E13)
další epizody (25)
1971 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted Over Heels (S02E14)
The Square-Shaped Room (S02E13)
Is a Friend in Need (S02E12)
další epizody (24)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Christmas and the Hard-Luck Kid II (S01E14)
He's All Yours (S01E13)
Anchorman Overboard (S01E12)
další epizody (14)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Box (S01E17)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
They Painted Daisies On His Coffin (S01E06)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1999 Radio City Music Hall: The Story Behind the Showplace (TV film)

Host

TV pořady

2018 Betty White: First Lady of Television (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1996 The Dr. Susan Block Show (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace