foto

Carlos Mencia

  • nar. 22.10.1967 (50 let)
    San Pedro Sula, Honduras
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Naše rodinná svatba
2007 Těsně vedle
2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
2005 Proud Family Movie, The (TV film)
2002 29 Palms
Outta Time

TV seriály

2005 Menciův svět (TV seriál)
2004 Drawn Together (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Two Days of Blood (S01E12)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)

Dokumentární

2011 Phunny Business: A Black Comedy
2010 I Am Comic
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Drop, The (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1995 HBO Comedy Half-Hour (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
1994 Comic Relief VI (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Menciův svět (TV seriál)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace