foto

Duwayne Dunham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Spreading Darkness
2012 K-11
1990 Městečko Twin Peaks (TV film)
Zběsilost v srdci
1987 Cherry 2000
1986 Modrý samet
1985 Vražedný ráj
1983 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1979 More American Graffiti

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 18 (S03E18)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 16 (S03E16)
další epizody (18)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
May The Giant Be With You (S02E01)

Dokumentární

1983 From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga

Režijní filmografie

Filmy

2005 Now You See It... (TV film)
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
2003 Na závodní dráze (TV film)
2002 Double Teamed (TV film)
2000 Ready to Run (TV film)
1999 Santa a Pete (TV film)
Třináctý rok (TV film)
1998 Městečko Halloween (TV film)
1994 Malí obři
1993 Neuvěřitelná cesta

TV seriály

1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Zápasník / Útěk / Černý pátek / Návštěva ze záhrobí / Dáma v černém (S02E04)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
On The Wings Of Love (S02E18)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Traces To Nowhere (S01E02)

Dokumentární

2011 That First Glide

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 That First Glide

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace