foto

Laura Bro

  • nar. 27.4.1973 (45 let)
    Frederiksberg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tísňové volání
2016 Ptáci nad průlivem
Vzkaz v láhvi
2015 Dcera čarodějky
V písku - Příslib svobody
2012 Královská aféra
Viceværten
2011 Dirch
2010 Experiment
2006 Istedgade
Čistá srdce
2005 Den rette ånd
Store planer!
Číňan
2004 Bratři
1986 Valhalla

TV seriály

2013 Vláda (TV seriál)
Nesesmilníš (S03E05)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace