foto

Lars Ranthe

  • nar. 26.8.1969 (49 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Druk
2019 Jagtsæson
2018 Så længe jeg lever
2017 Becker - Kungen av Tingsryd
2016 Komuna
Kærlighed og andre katastrofer
Ten den přijde
2015 Albert
2014 Kartellet
Třídní sraz 2 - pohřeb
2013 Střelec
2012 Hon
Øresund
2011 Dirch
Ti, co vraždí - Stín minulosti
Žabák Freddy
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
2004 Bratři
Nechte maličkých...
2003 Do tvých rukou
Starý, nový, půjčený a modrý
Šrám
2002 Okay

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Friheden (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
Simone (E09)
Overlevelse (E08)
další epizody (10)
Håbet (TV seriál)
Kriger (TV seriál)
Showdown (E06)
Rotten (E05)
Afhøringen (E04)
další epizody (6)
Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (8)
Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
Most (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
další epizody (4)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
Mercur (TV seriál)
Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)
Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
další epizody (10)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
Naprostá nejistota (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Pact (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 2, 1950 (S01E02)
Del 1, København 1949 (S01E01)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tycho Brahe (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace