foto

Vanessa Brown

  • nar. 24.3.1928
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 21.5.1999 (71 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Charleston (TV film)
1976 The Witch Who Came from the Sea
1971 Chraňte zvířata a děti!
1967 Rosie!
1952 Město iluzí
The Fighter
1951 The Basketball Fix
1950 Tarzan and the Slave Girl
Three Husbands
1949 Big Jack
Dědička
The Secret of St. Ives
1947 Mother Wore Tights
The Foxes of Harrow
The Ghost and Mrs. Muir
The Late George Apley
1946 I've Always Loved You
Margie
1945 The Girl of the Limberlost
1944 Youth Runs Wild

TV seriály

2008 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
1990 Báječná léta (TV seriál)
Malá Debbie (S04E06)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 All That Glitters (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 One Step Beyond (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of Paul Drake's Dilemma (S03E06)
1958 The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Justice (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I'll Buy That (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
My Favorite Husband (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1957 Eight Steps to Peace

Host

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1949 Leave It to the Girls (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky