foto

France Nuyen

  • nar. 31.7.1939 (80 let)
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Herecká filmografie

Filmy

2008 Podvody a lži
2003 Bitva o Shaker Heights
1997 Magic Pearl, The
Od ucha k uchu
1995 Angry Cafe
OP Center (TV film)
1994 Hra bez pravidel
1993 Klub šťastných žen
1991 Návod na vraždu
1990 China Cry: A True Story
1985 Midas Valley (TV film)
1984 Jealousy (TV film)
1978 Smrtící měsíc (TV film)
1977 Code Name: Diamond Head (TV film)
1973 Bitva o Planetu opic
The Big Game
The Horror at 37,000 Feet (TV film)
1971 Ještě jeden vlak k vyloupení
1970 Black Water Gold (TV film)
1966 Dimension 5
1964 Man in the Middle
1963 A Girl Named Tamiko
Diamond Head
1962 Satan nikdy nespí
1961 Když jsem naposledy viděl Archieho
1958 In Love and War
South Pacific

TV seriály

1999 Krajní meze (TV seriál)
Rozparovač (S05E11)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Columbo (TV seriál)
Smrt ve sklence vína (S07E02)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
The Coward (S01E12)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Elaan z Troyiu (S03E02)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2010 Národ Star Treku

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace