foto

Alex Livinalli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alita: Battle Angel
2013 Miami 13
2012 Revan
2011 Honba za pokladem
2010 Beware
Mandrake (TV film)

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Death Song (E04)
Second Empire (E03)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Estrategia de Entrada (S01E03)
Longmire (TV seriál)
The Judas Wolf (S05E04)
2015 Zoo (TV seriál)
This Is What It Sounds Like (S01E06)
Banshee (TV seriál)
Kmenová záležitost (S03E05)
Život jako noční můra (S03E04)
Kam zmizel Hood? (S03E03)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Turn the Light Off (S01E11)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Triumf zla (S01E03)
The Seventh Spectrum (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Into the Wild (S04E13)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace