foto

Alex Livinalli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alita: Bojový Anděl
2018 Chladné přijetí
2013 Miami 13
2012 Revan
2011 Honba za pokladem
2010 Beware
Kletba džungle (TV film)

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál)
Look at the Flowers (S10E14)
2019 MacGyver (TV seriál)
Wilderness + Training + Survival (S03E13)
American Horror Story (TV seriál)
Mr. Jingles (S09E02)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Poslední míle (S04E15)
2017 The Son (TV seriál)
Death Song (S01E04)
Second Empire (S01E03)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Estrategia de Entrada (S01E03)
Drsný šerif (TV seriál)
Jidášský vlk (S05E04)
2015 Zoo (TV seriál)
Síla zvuku (S01E06)
Banshee (TV seriál)
Kmenová záležitost (S03E05)
Život jako noční můra (S03E04)
Kam zmizel Hood? (S03E03)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Turn the Light Off (S01E11)
Graceland (TV seriál)
Gratis (S02E09)
The Ends (S02E08)
Los Malos (S02E07)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Triumf zla (S01E03)
The Seventh Spectrum (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Into the Wild (S04E13)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nature of the Beast (S07E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky