foto

Jean-Philippe Écoffey

  • nar. 8.7.1959 (60 let)
    Lausanne, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Journal de ma tête
2016 Moka
2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
2013 Dobrý život
Perlivý kyanid (TV film)
2012 Nez dans le ruisseau, Le
2011 Láhev v moři
2010 Ve tvých rukou
2009 Commis d'office
Le Coach
Matky a dcery
2007 Skafandr a motýl
2005 Amants de la dent blanche, Les (TV film)
Studené sprchy
2003 Já, César
Snowboardista
2002 Des chiens dans la neige
Kadogo (TV film)
Kůže anděla
Špína Londýna
2001 Ami Fritz, L' (TV film)
Fantômes de Louba, Les
L'Affaire Kergalen (TV film)
2000 Ces forces obscures qui nous gouvernent (TV film)
Daybreak
1999 Les Infortunes de la beauté
Rembrandt
Rien à dire
1997 Le Ciel est à nous
Můj růžový život
1996 Byt
Můj pasák
Stínohra
1995 Ainsi soient-elles
Fiesta
Un si bel orage (TV film)
1994 Goupi mains rouges (TV film)
Královna Margot
Mina Tannenbaum
1993 Haute tension - Adieu marin (TV film)
Homme de la maison, L' (TV film)
Sandra, c'est la vie (TV film)
1991 Démoniaques, Les (TV film)
1990 Henry a June
Moi, général de Gaulle (TV film)
1989 Haute tension - Le bois de justice (TV film)
L'enfant de l'hiver
Manika, une vie plus tard
Marie cherchait l'amour
Žena z Rose Hillu
1988 Běsi
Mendiants, Les
Poker
1986 Amour en marche, L'
Gardien de la nuit
Nanou
1985 L´Effrontée
Piege a flics (TV film)
Země nikoho

TV seriály

2019 Double vie (TV seriál)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace