foto

Nikolaj Griňko

  • nar. 22.5.1920
    Cherson, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 10.4.1989 (68 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Predlagaju ruku i serdce
1987 Jedinoždy solgav
V Krymu ně vsegda leto
Vyjti iz lesa na poljanu
1986 Million v bračnoj korzině
Obviňajetsja svaďba
Sčastliv, kto ljubil
Žaloba
1985 Grubaja posadka
Parol znali dvoje
Sestra moja, Ljusja (TV film)
1984 Bez práva na porážku
Iduščij sledom
Něizvestnyj soldat (TV film)
Obviněnije
1983 Mirgorod i jego obitatěli (TV film)
Sčastě Nikifora Bubnova
Zděs tvoj front
1981 Jaroslav Moudrý
O tebe (TV film)
Ostajus s vami
Ozhidanie polkovnika Shalygina
Poslednij gejm
Prikaz: ogon ne otkryvat
Staňte se mým mužem
Teherán 43
V načale slavnych děl
Оленья охота
1980 Děputatskij čas
Graždanin Ljoška
Junosť Petra
Signály v mlze
Соло
1979 Posledňaja ochota
Stalker
1978 Poka bezumstvujet mečta
Slučajnyje passažiry
U meňa vsjo normalno
1977 Julie Vrevská
Svátek pečených brambor
1976 100 gramm dlja chrabrosti
20 dnů bez války
Duma o Kovpake: Karpaty, Karpaty...
1975 Afoňovo zmoudření
Osvobození Prahy
Polkovnik v otstavke
Priklyucheniya Buratino (TV film)
Zrcadlo
Ztracená expedice (TV film)
1974 Avtomobil, skripka i sobaka Kljaksa
Pod kamenným nebem
Romance o zamilovaných
Vesennije pěrevjortyši
1973 Effekt Romaškina (TV film)
Města a roky
Ring
Skřivánek a Lyra
1972 More v ogne
Posledněje dělo komissara Berlacha
Solaris
1970 Odin iz nas
Čjornoje solnce
1969 Docela malá povídka
Opasnyje gastroli
Tolko tri noči
Zolotyje vorota
1968 Odin šans iz tysjači
1967 Avdoťja Pavlovna
Tichaja Oděssa
Vojna a mír III: Rok 1812
1966 Andrej Rublev
Formula radugi
Vojna a mír
Špatná anekdota
1965 Gibel eskadry
My, russkij narod
Vojna a mír I: Andrej Bolkonskij
1964 Stíny zapomenutých předků
1962 Ivanovo dětství
Velká cesta
Veselé historky
1961 Mír tomu, kdo přichází
1956 Jesť takoj pareň

TV seriály

1980 Elektronkova dobrodružství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace