foto

Mark Burns

  • nar. 30.3.1936
    Worcestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.5.2007 (71 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Orthodox
2007 Hvězdný prach
1999 Tajný sňatek
1996 Savage Hearts
1994 Sharpova čest (TV film)
1993 Dirty Weekend
Licence na vraždu (TV film)
1990 Býčí oko
1988 Destroying Angel
1985 Keeping Track
1984 The Surrogate
Závod se smrtí
1983 Hříšnice
1981 Očitý svědek
Píseň nemilovaného
1979 Home Before Midnight
The Bitch
1978 The Stud
1977 Count Dracula (TV film)
1975 Largo retorno
Růžové poupě
1974 Maids, The
Ohrožení Britannicu
1973 Giordano Bruno
House of the Living Dead
Ludvík Bavorský
1972 Den na pláži
1971 Smrt v Benátkách
Time for Loving, A
1970 Gerardova dobrodružství
The Virgin and the Gypsy
1968 Útok lehké kavalerie
1967 It!
Jokers, The
Nikdy nezapomenu jeho jméno
1966 Death Is a Woman
1964 The System
1963 Den a hodina
Take Me Over
1962 A Prize of Arms
1960 Melodie slávy
Potopte Bismarck!

TV seriály

1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1988 Menace Unseen (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Goodnight and God Bless (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Richard Wagner (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1972 Spy Trap (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Rupert of Hentzau (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Lorna Doone (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
Secret of the Nubian Tomb, The (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace