foto

Martin Ruhe

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 The Midnight Sky
2016 Americká idyla
2015 Noční běžec
2014 Poslední úkryt
2011 Na straně osm (TV film)
2010 Američan
2009 Harry Brown
Čachtická paní
2007 Control
2001 Zatracená práce
1998 Bonnie vs Clyde
Rosenfalle, Die

TV seriály

2019 Hlava 22 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Dva světy (TV seriál)
Love the Lie (S01E08)
The Sincerest Form of Flattery (S01E07)
Shaking the Tree (S01E05)
další epizody (4)
2017 Dva světy (TV seriál)
The Crossing (S01E01)

Hudební videoklipy

1999 Lou Bega - Mambo No. 5 (A Little Bit of...) (hudební videoklip)