foto

Fay Spain

  • nar. 6.10.1933
    Phoenix, Arizona, USA
  • zem. 8.5.1983 (49 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Kmotr II
1971 The Naked Zoo
The Todd Killings
1967 Vítejte do Zlých časů
1966 The Gentle Rain
1965 Choque de Sentimentos
1964 Flight to Fury
1963 Thunder Island
1962 Black Gold
1961 Ercole alla conquista di Atlantide
1960 The Private Lives of Adam and Eve
1959 Al Capone
The Beat Generation
1958 God's Little Acre
1957 Abductors, The
Dragstrip Girl
Teenage Doll
The Crooked Circle

TV seriály

1977 Kmotr (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1971 The Man and the City (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Moment of Fear (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The NBC Comedy Hour (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The Web (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace