foto

Engelbert Humperdinck

  • nar. 2.5.1936 (83 let)
    Madras, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Even Angels Fall (TV film)
Sherlock Holmes a pekelný stroj (TV film)
1989 Chambre à part
1987 Glory Years (TV film)

TV seriály

2019 Discs a Go-Go (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Waging Bull (S04E18)
1995 The Mrs. Merton Show (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1968 Saturday Stars (TV seriál)
1967 Dee Time (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pop Charts Britannia: 60 Years of the Top 10 (TV film)
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
2001 Mike Baldwin & Me (TV film)
1996 Airport (TV seriál)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
Hell's Kitchen (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
2000 BBC Hall of Fame: Barbara Windsor (TV pořad)
GPTV (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 E! Mysteries & Scandals (TV pořad)
Hollywood Squares (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 Musik für Sie (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Chevy Chase Show, The (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1976 The Captain and Tennille (TV pořad)
The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1972 Special London Bridge Special, The (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
The Liberace Show (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
Spotlight (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1965 The Bruce Forsyth Show (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1963 The 6:25 Show (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1958 Oh Boy! (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky