Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud rozporuplné pocity, mnou cloumají. Oceňuji, že je to zase něco nového, že to smrdí Egyptem a bezva práci s hudbou. Co mi moc nevoní, je mě nepříliš sympatický Oscar Isaac, pofidérně vypadající CGI a nedostatečně vtahující úvodní epizoda. Nebylo v ní nic víc, než o čem se psalo v souvislosti s obecným popisem seriálu. Rozdvojená osobnost, nebo něco na ten způsob a s tím spojené trable. To mi nestačí. Čekal bych něco ...zapeklitějšího, co bude pootevírat vrátka něčemu zajímavému, co mě nechá netrpělivě vyhlížet pokračování. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předlohu prakticky neznám, ale jestli se takto povede (soudě dle tohoto 1.dílu) i She-Hulk (u které je to u mě s předlohou přesně naopak) bude to velmi slušná náplast na ty neukočírované a totálně chaotické DC projekty posledních let. Issac je perfektní a jen mi potvrdil, že jeho přítomnost v nové SW trilogii byla jedním z mála světlých bodů vůbec. Jeho postavu jsem mu bez výhrad věřil. Užil jsem si i někdejšího idola dívčích srdcí v roli lehce špinavého hippiesáka s démonickým nádechem a jen mi to ukazuje, že casting tohoto zajímavého projektu byl brán vážně a nebyl vycucán z prstu jen tak. Vizuální podobu tohoto vskutku netradičního hrdiny v jehož kůži bych fakt nechtěl býti znám (zdravím někdejší avatar kolegy Nevky:) tudíž jsem ocenil velkou přesnost v samotném závěru. Sice mě moc neberou ty songy, které bych vynechal úplně, ale drobná příměs humoru (doufám, že to tak zůstane) včetně narážky na Cameronova Avatara (ta pobavila;) dotvořila tento díl do smysluplného a soudržného celku. Určo se budu dívati dál. P. s. pokud by nebylo v dřívějších dobách reklamy od Ratemuse a již zmíněného Nevky, asi bych to nikdy nezkusil.;-) Po shlédnutí celku chci a to je mým hl. záměrem zjistiti, co na tom zainteresované strany mají a proč je to pro ně tak významné, jako pro mě jiné postavy, lhostejno zda DC či Marvel. Plus za ty promakané závěrečné titulky alá regulérní kinofilm. ()

Reklama

Kraty 

všechny recenze uživatele

Moon Knighta jsem jako postavu z komiksů neznal (protože jsem nečetl komiksy) musím říct že na slabší cgi to vypadá opravdu skvěle. Má to hororové prvky a je to hrozně atmosférický! Působí to na mě jak nějaká hororová hra a já se té atmosféry a nádherný vizuálních záběrů prostě nemůžu nabažit. Skvělé záběrovaní, skvělá akce a humor mi vůbec nevadil.. byl fajn (ikdyž běžně u Marvelu ten humor moc nemusím) No nevím... Stále je to jen první epizoda, tak uvidíme čeho se dočkáme v následujících týdnech. Zatím dávám této epizodě 9/10 ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you know Ammit? She was only the boogeyman for evildoers. She grew weary of having to wait for sinners to commit their crime before punishing them. Would you wait to weed a garden 'til after the roses were dead? The justice of Ammit surveys the whole of our lives. Past, present, future. She knows what we've done and what we will do." ()

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Chudák Oscar Isaac mohl být novodobý Pacino, ale má příliš rád peníze, takže je z něho maximálně tak Pacino v Jack a Jill. Z toho jeho trapného pitvoření a tradičního marvelovského cringe humoru (přestože slibovali, že tohle takové nebude) jsem se chtěl zabít. Zbytek sterilní CGI rutina, která si invenci představuje tak, že při automobilové honičce pustí ironicky Wake Me Up od George Michaela. Na rozdíl od ostatních MCU seriálů tomuhle ale ještě dám šanci, protože několik dílů by mělo režírovat duo Benson & Moorhead, což jsou šikovní kluci. Ale moc si nenalhávám, že by se jim z té zavedené formule podařilo nějak výrazně vymanit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Devatero se poprvé objevilo v sešitu „Marvel Tales #96“ z března 1950. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama