foto

Lydia Wilson

  • nar. 1984
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lie of You (TV film)
2018 Dead Birds
Still
The Plunge
Vše je pravdivé
2016 Love Is Thicker Than Water
Star Trek: Do neznáma
2013 Hereafter
Lásky čas
2012 The Making of a Lady (TV film)
2010 Neopouštěj mě

TV seriály

2020 Flack (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2019 Flack (TV seriál)
Patrick (S01E06)
Rodney (S01E05)
Brooke (S01E04)
další epizody (6)
2018 Requiem (TV seriál)
Carys (E06)
Bessie (E05)
Blaidd Carreg (E04)
další epizody (6)
2016 Ripper Street (TV seriál)
Occurrence Reports (S05E06)
A Last Good Act (S05E05)
The Dreaming Dead (S05E04)
další epizody (6)
2014 Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
The Incontrovertible Truth (S03E06)
Heavy Boots (S03E05)
další epizody (6)
2013 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Dirk Gently (TV seriál)
Pete Versus Life (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šílená Molly (S13E05)

Dokumentární

2012 Peter Brook