foto

Amin Joseph

  • nar. 26.4.1980 (39 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Spolujízda
2018 City of Lies
Professor Mack
Shiner
The After Party
2017 Message from a Mistress
Non-Transferable
Pobřežní hlídka
2016 36 Hour Layover
9 Rides
2015 Beautiful Destroyer
Call Me King
Matroš
My Favorite Five
No Way Out
Sister Code
Stock Option (TV film)
Superfast
2014 American Weapon
Fotky zítřka
The Gambler
2013 Criminal
2012 Dortíková mise (TV film)
Starlet
2005 Rage and Discipline

TV seriály

2019 Sněží! (TV seriál)
Confessions (S03E06)
The Bottoms (S03E05)
The Game That Moves As You Play (S03E04)
další epizody (6)
2018 Sněží! (TV seriál)
Education (S02E10)
Aftermath (S02E09)
Surrender (S02E08)
další epizody (10)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Smrt s ručeným omezeným (S01E07)
Na plný plyn (S01E06)
Sněží! (TV seriál)
The Rubicon (S01E10)
Story of a Scar (S01E09)
Crack (S01E07)
další epizody (8)
Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
2015 Donny! (TV seriál)
Boom Boom Abs! (E06)
I'm Middle Aged, Married, and Coming Out! (E04)
Foxy at Fifty! (E02)
2014 The Rebels (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
Rollin' (S01E03)
The Letting Go (S01E02)
2013 Mob City (TV seriál)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Heat (S05E02)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Předtím a potom (S01E02)
Zákon gangu (TV seriál)
Authority Vested (S05E02)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Knockout (S06E18)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Něco za něco (S07E11)
2007 Žralok (TV seriál)
In the Crosshairs (S02E08)
Policejní odznak (TV seriál)
Chasing Ghosts (S06E06)

Dokumentární

2016 Life Without a Fork

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace