Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tohle je ukázka jak parodie vypadat nemá. Film je plný prvoplánových vtipů a absurdně přehnaných věcí, což za moc vtipné nepovažuju. Pár narážek/vtipů bylo povedených (Rockův olejíček, etnická rozmanitost, tahání trezoru a nesmyslně vybuchující auta), ale jinak to bylo většinou trapné. Škoda no, ale inteligentní humor už zřejmě vyšel z módy. Řekl bych, že F&F 7 je lepší parodie na celou sérii než tohle. Hodnocení: 28/100. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Parodie se vyčerpali žhavými výstřely a bláznivou střelou. Sem tam se nějaká ještě nad průměr dostane, ale vždycky to budou takové ty "blbosti" které si člověk nezapamatuje, i přes to, že možná pobaví. Podobně to je i se superfast, akorát s tím problémem, že tohle není nad průměrem, ale pod ním, i když to skoro lízalo čáru ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parodie je žánr, který už víceméně vymřel a tohle je jeden z posledních zástupců, který paroduje Rychle a Zběsile a je to sice trochu lacinný, ale pár slušných fórů se našlo. Nejlepší je představitel Rocka, ten je naprosto perfektní kdykoliv je na scéně. Nenudil jsem se, takže ty 3 v rámci žánru si myslím film zaslouží. 5/10. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Dost nuda. Prakticky to jen kopíruje příběhovou linii prvního až pátýho Fast and Furious s minimem parodie, akorát například místo trezoru za sebou vláčej celej barák a frajer parodující Dwayna Johnsona se potírá dětským olejem. Za celej film jsem se asi dvakrát uchechtnul a za jeden z nejlepších nápadů považuju, že se hlavní postavy jmenujou stejně, jako skuteční herci z původního Fast and Furious. Což je teda dost špatný na nejlepší nápad. Nejzábavnější jsou zkažené záběry v závěrečných titulcích. FF mám nakoukaný dost a podchytil jsem snad všechny odkazy a parodování, ale prostě to byla slabota. FF je série, která má takovejch věcí, které jdou tak snadno zparodovat. Zde se ty věci sice objevují, ale přijde mi to jen jako přetočení scén z původního filmu s béčkovými noname herci, kdy se občas do toho mrskne nějakej infantilní fór. FF by šlo zparodovat určitě líp. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Najlepšia vec na mojom pláne je, že nikto nezomrie. Teda okrem Curtisa." Je vôbec možné sparodovať sériu, ktorá sa každým ďalším dielom viac a viac paroduje sama? Jason Friedberg a Aaron Seltzer, režiséri takých sračiek ako Strašná haluz, Veľkofilm či Disaster Movie dokázali, že áno. Ba čo viac, môžem zodpovedne prehlásiť, že som sa celkom bavil, i keď samozrejme nemožno od toho čakať takú nálož humoru ako napr. v Horúcich strelách. Avšak maníci čo parodovali Rocka a Diesla ich mali neskutočne dobre zmáknutých. Pri prestrelke v garáži a babyoile som padal zo stoličky :) 55 % ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Po skončení filmu nasledujú nevydarené scény. (Zeker)
  • Oblečenie Lucasa Whitea (Alex Ashbaugh) počas celého filmu (tričko, džínsy) je rovnaké, aké nosil Brian 'O' Connor (Paul Walker) v prvých troch filmoch Rýchlo a zbesilo. (Zeker)

Reklama

Reklama