foto

Slávek Bílský

  • nar. 3.12.1977 (42 let)
    Valtice, Československo

Biografie

Působil v Divadle Husa na provázku, Národním divadle Brno, Divadle Feste, Divadle KočéBR a Difa Jamu.

onionpicnic.cz

Herecká filmografie

Filmy

2021 Chyby
2019 Marie Terezie II (TV film)
2015 Fotograf
2014 Fair Play
2013 Hořící keř (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Nejhezčí dárek (S02E19)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Konec sněhové královny (S02E02)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Nad propastí (S01E01)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Spousta možností (S01E19)
Školní lásky (S01E09)
Majčina volba (S01E03)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2015 Druhý život Mistra Jana Husa (TV seriál)
Vnímání Husa v cizině (E03)
Sám v muzeu (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky (divadelní záznam)
2016 Leoš aneb Tvá nejvěrnější (divadelní záznam)