foto

Marj Dusay

  • nar. 20.2.1936
    Hays, Kansas, USA
  • zem. 28.1.2020 (83 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Pride & Loyalty
2000 A Chronicle of Corpses
The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1998 12 Bucks
1997 Dráždivé intriky
1995 Shao Nu xiao yu
1993 Love Matters (TV film)
Stopy Laury (TV film)
1991 Daughters of Privilege (TV film)
1987 Láska nebeská
1983 Strange Companions (TV film)
1980 The Murder That Wouldn't Die (TV film)
1979 Child Stealer, The (TV film)
Girl Who Saved the World, The (TV film)
Paradise Connection, The (TV film)
1978 Smrtící kometa (TV film)
1977 Generál MacArthur
Murder in Peyton Place (TV film)
1974 Bobby Parker and Company (TV film)
1973 Breezy
1972 Climb an Angry Mountain (TV film)
Thirty Dangerous Seconds
1969 Pendulum
1968 Dead of Night: A Darkness at Blaisedon (TV film)
Sweet November
1967 1999 A.D.
Mejdan

TV seriály

1992 Fresh Prince (TV seriál)
Zamilovaný Geoffrey (S02E16)
1991 Sons and Daughters (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Square Pegs (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Stop Susan Williams (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Fantastická cesta (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Phyllis (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Most Deadly Game, The (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Twenty-Four Karat Kill (S01E07)
The Mod Squad (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Spockův mozek (S03E06)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky