foto

Klára Krejsová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jednotka intenzivní lásky (divadelní záznam)
2016 Zkrocení zlé ženy (divadelní záznam)
2014 Piknik (TV film)
2013 Případ pro rybáře (TV film)
Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 O pokladech (TV film)
2011 Maraton
2009 Drahý otec (studentský film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Poslední kapka (S02E56)
2014 Clona (TV seriál)
Smrt policajta (E01)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)