foto

John Conroy

  • nar. 26.1.1969 (48 let)
    Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Dark Touch
Moře
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
Weekender
2010 Jack Taylor: The Guards (TV film)
Parkování
2009 Wild Decembers
2007 Poker Nights
Rychlé rande
2000 Red Rum

TV seriály

2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Trust Me (TV seriál)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Věčná noc (S03E08)
Nejlítější šelma (S03E06)
Tento svět jest naším peklem (S03E05)
další epizody (6)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Penny Dreadful (TV seriál)
Nad hlavou mít nebe (S02E05)
Nadzemští duchové zla (S02E04)
Broadchurch (TV seriál)
Episode #2.8 (S02E08)
Episode #2.7 (S02E07)
Episode #2.6 (S02E06)
další epizody (8)
Luther (TV seriál)
Episode #4.2 (S04E02)
Episode #4.1 (S04E01)
2014 The Smoke (TV seriál)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Luther (TV seriál)
Episode #3.2 (S03E02)
Episode #3.1 (S03E01)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Poker Nights

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Poker Nights

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace