foto

John Conroy

  • nar. 26.1.1969 (51 let)
    Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Roald & Beatrix: The Tail of the Curious Mouse (TV film)
2018 Yardie
Šťastný princ
2013 Dark Touch
Moře
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
Weekender
2010 Jack Taylor: The Guards (TV film)
Parkování
2009 Wild Decembers
2007 Poker Nights
Rychlé rande
2000 Red Rum

TV seriály

2021 Tell Me Your Secrets (TV seriál)
2020 Penny Dreadful: Město andělů (TV seriál)
Day of the Dead (E10)
Sing, Sing, Sing (E09)
How It is with Brothers (E06)
další epizody (6)
2019 Jméno růže (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
The Terror (TV seriál)
Into the Afterlife (S02E10)
Come and Get Me (S02E09)
My Perfect World (S02E07)
další epizody (6)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Věřte mi (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Věčná noc (S03E08)
Nejlítější šelma (S03E06)
Tento svět jest naším peklem (S03E05)
další epizody (6)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Penny Dreadful (TV seriál)
Nad hlavou mít nebe (S02E05)
Nadzemští duchové zla (S02E04)
Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2014 The Smoke (TV seriál)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
A Perfect Specimen of Womanhood (S02E03)
2011 Silk (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Poker Nights

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Poker Nights

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky