Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemůžete se vrátit zpět. Pokud se vám to však podaří, vezměte si s sebou lopatu. (HBO Max)

Recenze (12)

GalahadCZE 

všechny recenze uživatele

Výborný díl, který nám chvílemi nabízí opět skvělou hororovou atmosféru a velké množství drobných střípků, díky nimž se dá pochopit celý příběh a jednotlivé věci v něm.  Celý má velmi sympatické tempo. Jen je škoda uspěchané části Westworldu 20. let. Nestihl jsem si plně vychutnat tu nostalgii. Za mě krásné 4*. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

William sa netají tým, že Spojené štáty potrebovali prvú svetovú vojnu na to aby nastali zlaté časy, 20-roky, keď si američania dovolili natankovať plnú nádrž benzínu. A čuduj sa svete o 100 rokov neskôr láme cena benzínu rekordy a američania silou mocou potrebujú vojnu v EU Rope, ale to je na dlhšiu debatu...Bernard ako správny afroamerický liberálny neofašista zabije dvoch ľudí, belochov, aby zachránil svet. Super výhovorka pre feťáka z Baltimoru správnej farby pleti keď v supermarkete odstrelí 4 ľudí nesprávnej, bielej farby pleti. Povie že zachraňoval svet...Rasizmu a klitorisicizmu je toľko, koľko dokážu do epizódy napchať iba lesbické vorvane Lisa Joyová a tentokrát Suzanne Wrubelová, ale jedno im vyšlo. Človek cestuje do práce autobusom a tam dve parťáčky afroamerickej superhrdinky Meave. Počas jazdy, ožreaté ako prasce robili tieto aromácke opice taký bordel, že šofér nepokračoval v jazde a zavolal na nich políciu. Chudáci cajti sa báli či si ich nikto nenatočí, pravda bola taká že keby im obom rozkopú tie dementné klitorisy zatliaská im mužské, ženské osadenstvo a dokonca aj tehotná mamička z ich vlastného etnika. Že klitorisáčky z Planéty opíc chlascú prvú ligu nie je žiadne tajomstvo, aspoň tento feministický detail sa im vydaril. Inak je Bernardovo putovanie, ale najmä úvod s podmazom (strašne nevydareným) od Metallicy Enter Sandman priam epickým návratom tohto kedysi epického seriálu a vlajkovej lode HBO. ()

Reklama

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou slibných dílech se tentokrát nevracíme k nové Dolores, ale pokračujeme s příběhem Caleba a Maeve. Jejích pokračování ve světě 20. let minulého století stojí za odhalení a za důležitosti prvku překvapení. Jak je vidět, tak tvůrci pro nás připravili několik překvapení, které fanoušci nečekali, příběh Caleba se zvrtnul a je vidět, že je nutné jeho příběh dostat do krize, aby, třeba, mohl pokračovat v jeho optimistickém duchu. Druhým příběhem, který se v rámci této epizody objevil, je Bernardovo znovu vzkříšení. Ten se po se sedmi letech „probudil“ a po své myšlenkové cestě v rámci „poučení“ se vrhnul do pár vraždách (tedy jenom robotů) do spolupráce s tajemným odbojem. Bohužel se mi tento díl nějak moc nelíbil, čekal jsem trocha více. Je to třetí díl, a tak je jisté, že to bude výplňový díl. Během 50 minut, co epizoda trvala, tak jsme nic pořádného nepoznali, pouze několik pošťouchunutí a přkvapení s příslibem, ze ve 4 díle (tedy pokud bude příběhem Bernard, Caleb a Maeve) zažijeme konečně temnou budoucnost, která, pokud se něco nestane, bude temná a lidé budou v područí robotů otročit. 40 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sa naplno rozbehla už aj táto séria Westworldu a povedal by som, že táto epizóda je z nového tria najzvláštnejšia a pre mňa as najmenej obľúbená. Máme tu špeciálne muchy, ktorým patrí záver a bohužiaľ aj jednému dobre známemu nešťastníkovi. 20-roky ma nikdy extra nebrali a tak ma neberú ani vo Westworlde, ale odtiaľ je iba na skok do strediska, kde sa zase odohrávajú veci... podľa predom napísaného scenára. Inak tie malé bitky medzi jedincami kade-tade sú už dosť únavné, ale treba to brať skrátka ako nedielnu súčasť seriálu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak samozřejmě. Náhodné skládání záběrů za sebe a vrazit tam známý xicht (bez logiky samozřejmě) doplněné oduševnělou konverzací. To musí stačit. Mám pocit, že prvních 7 minut je čirou esencí “nového” Westworldu. Tak si chrochtejte a já si budu v klidu vzpomínat na to, proč jsem se na seriál vůbec začal v roce 2016 dívat. Celá epizoda je jen o recyklaci již viděného a doslova nic nového se nedozvíme (ta moucha je i v titulcích! Jaký šokující zvrat). Za mě tedy opravdu žádné “otáčky nenabíráme”, jen se jede lacině podle očekávaného konceptu. Nicméně lepší než předchozí dvě epizody určitě. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama