Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (186)

plakát

Camp Rock (2008) (TV film) 

trapas! :D To bylo jediný slovo, co jsem měla celých 10 minut konce, co jsem viděla, na mysli.

plakát

Coach Carter (2005) 

Tak já nevim, ale oni se spolu doma třeba u večeře nebavili? Že pak rodiče lobbují za otevření tělocvičny, byť děcka chtěj jet podle kouče? Trochu wtf.

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

"Honey, if they arrested everybody who painted dicks on things, there wouldn't be room in the jails for all the murderers."

plakát

Cobra Kai - Série 2 (2019) (série) 

Nepochopím, proč cokoliv, co Johnny udělá, vezme jeho okolí špatně.

plakát

Co ten pes sežral? (2010) (pořad) 

Ta dramatizace zpětným zfilmováním příběhu s páníčky, podkreslená napínavou hudbou.. Fakt sranda. :D ...Že jsou lidi dementi a nechávají v koupelně jed na krysy, to už taková pr*el není, no.

plakát

Černá listina (2013) (seriál) 

Trochu ozvláštněná kriminálka se zajímavými příběhy a skvělým Jamesem Spaderem, jehož filmová profesionalita čiší z každého záběru. Co ale nepochopím je, kdo proboha dal roli téhle M.Boone. Když pominu její šíleně plitké herectví, největší problém mám s bojovými scénami. Její pohyby působí neohrabaně, někdy až komicky (pokud ji ovšem zrovna nezaskakuje dublérka). Všechno stojí (J. Spader) a padá (M. Boone) na ústřední dvojci. Což je teda dost blbé. A tedy dál, než jako pozadí pro vaření oběda, se tahle věc v mém kinematografickém žebříčku nedostane. Update: Nepochopitelné a vyloženě debilní chování hlavní hrdinky, jako by snad měla permanentně pms, mne odradilo od dalšího sledování seriálu od cca půlky 3. série.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

No zajímavé. Teď enom,esli je to pravda.

plakát

Ďáblovo znamení (2020) odpad!

Tak příšerný film jsem už dlouho neviděla.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Tento seriál mne donutil totálně posunout měřítko hodnocení seriálů vytvořených na základě komiksové předlohy. Bye bye Arrow.