Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (47)

plakát

Případ vraha - Uspávačka (2016) (TV film) 

Viděno na předpremiéře festivalu Finále v Plzni. Nadchlo mě nejen téma - sonda do mysli vražedkyně - ale i způsob zpracování formou "dokudramatu".

plakát

Submarino (2010) 

Nejdepresivnější film všech dob. Panebože, jdu se zabít.. Kam se hrabe třeba takové Rekviem za sen, o kterém jsem si myslela, že je šílený. Uf...

plakát

Anatomie lži (2009) (seriál) 

Zajímavé téma a k tomu Tim Roth.. ten sexy britský akcent a vůbec .. :)

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Přestože schéma je stále stejné - jeden sukničkář, jeden lakomý slušňák a jedno mladší lehce nechutné stvoření zajímající se především o jídlo :D - tenhle seriál přichází se stále novými a novými scénkami, u kterých se směju jak cvok :) PS: Berta ruuules :D

plakát

Mr. Brooks (2007) 

Film pro milovníky Dextera, tudíž i pro mě.. a ráda bych vyzdvihla vynikající hudbu!

plakát

Ostrov smrti (2009) (seriál) 

Já se bavila dobře. Ten konec tedy raději bez komentáře, ale vyvražďování se drželo všech zaběhnutých klišé béčkových hororů (beru jako plus:)), z postav mi žádná nelezla na nervy (což je v poslední době u seriálů docela div:)) a nakonec ani toho vraha jsem netipla správně, jak jsem si celou dobu myslela :)

plakát

Dorian Gray (2009) 

Parádní hudba, působivé kulisy a dobré herecké obsazení - mně se to zkrátka líbilo.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Jo jo, saving people, hunting things - family business :) Bratři "winchesterovky" jsou fakt ostrý - bejt démon či jiná příšera, rovnou zdrham :) Zvlášť oceňuji vtipné díly + to, že jednotlivé série jsou dobře vystavěné, takže se člověk nikdy nezačne nudit.