Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (318)

plakát

Neuvěřitelná láska (2009) 

Velice mě potěšila camea Sylvestera a Denise a budovy nemocnice z Grey's Anatomy.:-)) Je to typický bollywood v hollywoodských lokacích, hlavní hrdinové jsou roztomilí, jen mě mrzí, že nám režisér vystříhal tolik scén, které pak ukázal v jedné písničkové sekvenci... fňuk :-)

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Ajajaj, tohle byla velká promarněná šance. Jediné pozitivum byly ve valné většině dobré herecké výkony. A tím to hasne, s knížkou to nemá nic moc společného (až jsem se ptala, jestli to scénáristi vůbec pochopili) a některé úpravy mi vyloženě hnuly žlučí. Prostě se to nepovedlo... a to to podle trailerů vypadalo docela nadějně. Emma Thompson a Emmy Rossum byly ve svých rolích skvělé, Ehrenreich super a korunuje to Irons. To mi dává 4 (5 i s hudbou, ale tu už počítat nesmím, nedopočítala bych se :D), ale tak vysoko jít prostě nemůžu, protože ani dobří herci mě neutáhnou na nedovařenou nudli Třeba změním názor časem s dalšími díly, ve kterých by scénáristé vytvořili jiný svět, než vytvořily spisovatelky v knihách, uvidíme... Takže minimálně zatím za 3, 50%. (kino, originální znění s titulky)

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Ty chyby mě vůbec nezajímaj, protože jsem si v kině ty dvě hodinky parádně užila... a na Ryana a Anthonyho se prostě pěkně kouká.:p

plakát

I Hate Luv Storys (2010) 

Jen hlavní představitelku bych nejradši vyměnila.:-) Vyskytuje se tu jeden z nejlepších odkazů na Devdas ever.:D Kdo uhádne jaký to je? Nápověda: Uděláme si ohníček? +++++++++++++ Jen bych asi ještě varovala bollywoodské začátečníky, že tenhle film si určitě vychutnají líp až po zhlédnutí těch největších romantických provarů. Těch odkazů je tam fakt mraky. ++++++++++++++ Z novějších věcí, co jsem v poslední době viděla, má tohle suverénně nejlepší hudbu. (nepočítám Jab We Met, tomu se asi jen tak něco nevyrovná:-))

plakát

Máslo (2011) 

Nenápadný film, který potěší. Olivia Wilde a Scarlet letter nemá chybu.

plakát

Lekce neslušného chování (2008) 

Když se potká UK a US na konci 30. let... Bavila jsem se královsky, zasmála jsem se od srdce, jen mě trošku zklamal ten konec.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Tohle je šílený film o šílených lidech pro šílené lidi... jinými slovy je jako mně šitý na míru. Pět hvězd nedávám, protože Jennifer Lawrence je prostě Talent. Nedávám je ani proto, že Bradleyho Coopera miluju už od dob Alias. Nedávám je ani kvůli skvělé roli Roberta De Niro. A nedávám je ani kvůli převelice potěšujícím roličkám Julie Stiles a Anupama Khera. Dávám je, protože ten film si to zaslouží :-)