Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (996)

plakát

Zombies (2017) 

Kupodivu ne tak strašný, jak místní hodnocení napovídá. Kdyby byly ty zombíci líp udělaný, což nejsou, dám tomu klidně tři. Jinak po režijní stránce je to solidní kousek a béčkovej Ryan Gosling v hlaní roli je překvapivě sympatickej. Hamid Torabpour by mohl s přehledem režírovat kteroukoliv epizodu The Walking Dead nebo Z Nation. 50 %

plakát

Mississippi Murder (2017) 

Podprůměrná televizní detektivka, která má sice čistýho času bez titulků 80 minut, ale i tak je utahaná a bez napětí. McDowell i Goss jsou tu sice relativně dost, ale nemají co hrát. Prostě špatnej levnej digitální film, kterých v poslední době vznikají mraky.

plakát

Kickboxer: Odplata (2017) 

Takže asi takhle: Je to lepší než předchozí díl. Je tu plno soubojů a dle mýho velmi dobrých. Jsou přehledně natočený a poměrně intenzivní. Občas jsou zpomalovaný, ale ne tolik, aby to diváka nějak prudilo. Alespoň mně to nevadilo. Na to že má film 105 minut čistýho času, tak vůbec nenudí. VanDamme i Lambert jsou na plátně dost často, takže nejde ze strany producentů o trapnej podvod na diváka. Film dějově samozřejmě kopíruje mraky podobných filmů, kdy se zdá protivník nepřekonatelný a nakonec od kladnýho hrdiny dostane na prdel, ale s tím se člověk musí smířit. Samozřejmě chápu, že kdyby to natočil Florentine, můžou se tu z toho povinně všichni zvencnout. On totiž kdyby Flolentine natočil šachovou partii dvou paraplegiků, dočteme se tady, jak byla choreografie jejich soubojů lahůdková. No nic, za mě slušná zábavná arénovka.

plakát

Sněhulák (2017) 

Solidní thriller, který trpí klasickými problémy adaptace knižních předloh. Celý film působí, jako kdyby někdo vzal detektivní sérii Most a sestříhal z ní dvouhodinový film. Vyšetřování je přehledné, ale spousta vedlejších postav jsou jen povrchní figurky, o jejichž motivaci se člověk nic nedozví. Knížku jsem nečetl, takže nemůžu srovnávat, ale celkově nechápu výtky, že by byl film nepřehledný nebo nešel pochopit. Netvrdím, že nejsou lepší žánrové filmy, než Sněhulák, ale i tak je to slušná podívaná.

plakát

Halloween III (1982) 

22 %? No jasně. Kdyby se to nejmenovalo Halloween, má to tu nejmíň 60 %. Navíc v záplavě současných digi sraček, je tohle slušná hororová práce. Ale chápu, že místní děcka musí z povinnosti něco hejtovat.

plakát

Slavia - spolu jsme silnější (2017) (pořad) odpad!

Další blábol vyrobenej proto, aby zaplácnul díru ve vysílání. V podstatě ta samá tragédie jako Atlet roku, Hasič roku nebo Pedofil roku. Příště doporučuju vedení Slávie, aby za ty prachy, co vrazilo do podobný píčoviny, radši koupilo svejm hráčům kokain a děvky, protože je vostuda, když si to musej ty kucí ušatý kupovat ze svýho. Každopádně jako koncesionář můžu říct jediný - jděte s tímhle do prdele a už se nikdy nevracejte! PS: Marešovi žádný děvky nekupujte, vždycky se u toho ten nemotora nechá vyfotit.

plakát

Pes zabiják (2017) 

Proč by někdo jako Malkovich, Brody nebo Banderas hrál v béčku natáčeným v Bulharsku? No protože je to parádní film, kterej se dá charakterizovat jako mix Cuja a Tarantinových Gaunerů. V první půlce nám každá z postav řekne krátkou zábavnou historku, aby se pak ve zbytku stopáže mohli hlavní hrdinové potýkat nejsen s nasraným čoklem, ale i nasraným Banderasem. Je to svižně natočený, zábavný, napínavý a má to dobrý dialogy. Ve všech směrech čistá práce.

plakát

Exit 14 (2016) 

Nejděsivější na týhle digi mrdce, je ten plakát. Jinak klasická amatérská hovadina bez chuti a zápachu.

plakát

Probuzení Zodiaka (2017) 

Řemeslně solidně odvedenej thriller na známý téma. Postavy jsou sympatický a tvůrcům se na rozdíl od např. Hangmana s Pacinem daří budovat slušný napětí. Škoda jen toho, že se postavy občas nechovají logicky, ale podle přání scenáristů. Blondýna ze sebe dělá totální blbku, která nerozumí šifrování jen proto, aby se to mohlo divákům vysvětlit a Zodiac je na starý kolena lajdák, kterej nedokáže ani dorazit svýho protivníka. Na druhou stranu je to zábavný a odsýpá to. V záplavě různejch amatérskejch digi sraček je tohle naprosto kompetentně odvedenej film, kterej se snaží dát divákovi to, co mu slibuje. Ale jinak se samozřejmě nemůžu dočkat, až to tady bude každej místní "odborník" infantlně srovnávat s Fincherovým Zodiacem. 70 %

plakát

10 Days in a Madhouse (2015) odpad!

Tak téma je to ambiciózní a v rukou nějakýho schopnýho režiséra z toho mohlo bejt slušný drama. Bohužel Timothy Hines tím režisérem není. Celý to má vizuál levný tv inscenace, dialogy jsou těžkopádný a herečka v hlavní roli mizerná. A Lambert sem přišel zcela evidentně jen zinkasovat šek. Nicméně je vtipný, že film je sice mrdka, ale přesto si tvůrci nezapoměli na IMDb koupit falešný hodnocení.