Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (270)

plakát

Česká RAPublika (2008) 

Budu citovat Patchese O´Houlihana: "Jste jako banda mentálů, co se snaží vojet klíčovou dírku." Takový to, když je ti za jiný trapně ;-).

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pohlreich posouvá českou gastronomii, a přitom ještě zvládá úlohu sociálního pracovníka. S každým dílem nejen, že baví diváky, ale napraví obvykle i jeden podnik. Hodnota takového přínosu je neocenitelná.

plakát

Deadpool (2016) 

Nejlepší komentář tu má Marigold. Samostatně hodnotím marketingovou kampaň, ta má za mě 5/5.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Od té chvíle, co se objeví Di Caprio, jde film dolů, na čemž má podíl i samoúčelné závěrečné násilí a divné jednání postav. Škoda.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

“They wanted to do a retro movie,” he continued. “I don’t like that. Every movie, I worked very hard to make them different, make them completely different with different planets, different spaceships, to make it new.” - George Lucas. Hollywoodská rutina bez špetky invence. Byli posraní až za ušima, že by mohli něco pokazit. Oproti Epizodě VII působí Epizoda I jako vizionářské dílo. Prvních dvacet minut je po letech dokonalých a pak...není to tam. Upřímně říkám, že takhle nasranej jsem s odstupem času nebyl na žádný film. Sága se neměla vůbec otevírat, ale prachy se musí točit, že jo. 5/10, za vizuál, track Rey, Rey a BB. Příběhově a především logicky naprosto prázdná epizoda.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Nejdementnější film, který jsem kdy viděl. Absolutní WTF, nechápu, kdo do toho mohl investovat takové prachy, a čemu se to propůjčil Liam Neeson.

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) 

Skvěle se bavím, díky! S Michalem Staňkem jsem navštěvoval semináře trestního práva a obchodněprávní angličtinu :-). Ve druhém díle docela i podnětné.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Na Moviezone to vystihli dobře. "Film, který si bojím pustit znovu."