Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Ant-Man (2015) 

Vážně, odkud se pořád berou ti mravenci? :D

plakát

Jurský svět (2015) 

Jak mi někdo říkal, v posledním fightu už chyběl jenom druhohorní placák :D

plakát

San Andreas (2015) 

Katastrofální digipekla, to je moje.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Prvních pár minut skvělých a pak s cestováním časem začne převládat zklamání. Nechci to úplně hanit, mělo to i dobré momenty, ale celý scénář byl nějaký divný, děravý, nezajímavý v čele s Kylem (Jai Courtney), kterýmu jsem nevěřil ani nos mezi očima. Nevim, kdo dělá castingy, ale rodičovská verze Courtney-Clarke je prostě ultra špatná a srala mě celý film. Dále si dovolím vypíchnout Skynet, který je nakopírován v jednom datacentru, aby šel suprově odpálit :D Takhle hloupy skynet přeci není. Ten, kdo to píše, má v palici nasráno a ten, kdo to přečte a pak to odsouhlasí ve stamilionovym filmu, má nasráno dvojnásob. Přeháním, ale Terminátor je srdcovka a tento paskvil zhyzdil tuto značku. Vlastně si ani nedokážu pořádně vybavit nějakou scénu, která by mi utkvěla v paměti a to jsem to viděl před týdnem. Další díly Téčka radši ne. Takhle fakt ne. :(

plakát

Godzilla (2014) 

Nová Godzilla je prozatím asi moje největší zklamání tohoto roku a je mi líto, že jsem to radši neotočil na nové X-meny, když ještě byla možnost... Co se týče vizuálu, tak jsem měl pocit, že vím, kam zahučel každičký dolar z velimi tučného rozpočtu. Bohužel totálně překombený, oči rvoucí scény nevyvolaly pocit marnosti a nasranosti jenom mě, ale i mojí přitelkyni, načež přišlo její následné "já jsem to říkala". A měla pravdu. 71% si tento snímek zdaleka nezaslouží.

plakát

Neutečeš (2014) 

Skvělý soundtrack, parádní kamera, dobrý nápad... Jen to finále trošku zamrzelo :)

plakát

Náš vesmír (2013) 

Bohužel stvořené pouze v podobě 3d pamlsku pro oči. Na naší sluneční soustavu nejsem moc zvědav. Očekával jsem zrození vesmíru, jeho kolosální velikost, černé, červí díry, galaxie, víc galaxií... Zkrátka mi chyběl obsah, některé tyto fantastické věci byly pouze jakože okrajově zmíněny . Velká škoda, vizuál totiž vypadá skvěle :)

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Science fiction, extra uber naboostění roboti, extra duper monstra, emzáci,... prostě všechno nasvědčovalo k orgastické podívané, kterou jsem vrchovatě dostal. Ačkoliv je ve filmu hned několik logických děr, tak tomu vzhledem k jeho neskutečnému vizuálnímu kabátku, velmi rád odpustím. PS: Chce to vypnout, nečekat žádnou intelektuální podívanou a vrátit se do dětských let (asi strážců vesmíru :D)... Nenechte se zmást, je to pecka. A bude dvojka! ;-)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Po doporučení od kámaráda jsem prubnul paranormální snímek v "Zajetí démonů", prý po něm několik lidí sralo ještě dva dny magi v kostkách. A ono fakt :D. Tahle nová vymítačka dokáže udělat hodně hustou atmosféru, chvílema jsem byl podělanej až za ušima. Film byl natočen údajně podle skutečně události, což člověka nutí přemýšlet a zapochybovat si o tom, co všechno může poletovat mezi nebem(peklem) a zemí. Naštěstí to vypadá, že náš barák nestojí na indiánském pohřebišti, ale jeden nikdy neví...

plakát

Bitevní loď (2012) 

Parádní podívaná. Ano mělo to spousty logických děr a klišoidní děj, ale u těhle epic CGI nářezů ani snad žádný hluboký význam hledat nemůžete. Jako oddechovka a mls pro oči to bylo vynikající. S pořádnou domácí výbavou dávám za mě 80% včetně soundtracku ;)