Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (98)

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

WTF? Kdyby tam nebyl Ewan McGregor a solidní kostými záporáků, tak to považuji za nějakou fanfiction. Ta honička v lese byla snad parodie.

plakát

30 stříbrných (2020) (seriál) 

Extrémně sestupná tendence až k závěrečné epizodě, ve které mi bylo těch herců líto. Přechod z temného thrilleru až k béčkové telenovele z céčkovými efekty. Nápad super, ale postupně to ztrácelo dech, až to vlastně na konci celé jako příběh zdechlo a cliffhangery na konci mě strašily tím, že by měla vzniknout ještě jedna série.  Dokoukáno pouze jako guilty pleasure, kam až to může klesnout.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Osud hlavních postav mi byl po hrůzném začátku třetího setu trilogie naprosto lhostejný a tento film mě z této letargie nedokázal vytrhnout. Jako fanfilm epizody 7-9 docela fajn. Ale byla to jenom hodně drahá fanoučkovská fikce. Tohle Star Wars nejsou. Je mi líto JJ. Je mi líto všech, kteří na tom pracovali. Měli jste příležitost, jakou má každá generace jenom jednu. Promarnili jste ji. Kéž by šlo celé SW inversum na nějakou dobu k ledu, aby se za 20 let vrátilo s něčím lepším.

plakát

Trollové (2016) 

Záměrně dávám o hvězdu víc, protože většina uživatelů tady prostě není cílovka tohoto typu produkce. Hodnotím tedy tyto věci s přihlédnutím k tomu, jak moc to žerou moje děti. U nich je to 5*, takže průměruji na 4...

plakát

Šťastné údolí - Série 2 (2016) (série) 

Pro mě druhá série lepší, než byla ta první. Líbí se mi, že Catherine není žádný tradiční hrdina. Ani jím nechce být. Není vlastně ani sympatická a líbí se mi její rozpad myšlení o černobílém dobru a zlu.

plakát

Plamínek a čtyřkoláci (2014) (seriál) 

O edukativnosti bych dost pochyboval. Problém se vyřeší tak, že se na sportovní auto namontuje obří pánev na vafle (to určitě naučí děti logicky uvažovat!). Příběh mi připadne stupidní i s ohledem na věk diváků.

plakát

Tlapková patrola (2013) (seriál) 

Z pozice dětí to je za 5*. Já hodnotím 3* s ohledem na fakt, že u toho vydržím sedět a dívat se s dětmi, aniž bych se snažil myslet na něco jiného.

plakát

Auta 3 (2017) 

Ono to je v zásadě lepší než dvojka (kterou jsem hodnotil o chlup lépe), ale srážím jednu hvězdu za recyklaci. Taky že tam vůbec není vykreslený charakter záporáka. Kdyby se to více točilo kolem doby těsně po Bleskově havárii, tak by to bylo lepší. Jenže... jenže to by nemohla být jen prodejní reklama na spoustu dalších autíček pro děti. A v tomhle jsem definitivně srazil hodnocení na 3 a máleim i na 2. Celý film je totiž o tom, jak se (ne)stát pouze tváří prodávající hromadu blbostí s číslem 95, ale právě tím Auta už od druhého dílu jsou a ve třetím pouze dokonaly cestu k prodeji prakticky celého universa aut. Film je jen merchandisingovám nástrojem, jak prodat zástěrky na auta s tváří Bleska McQueena. Celá scénář je tak výsměch Bleskově kariéře. Moc dobře to vím, protože sám mám doma angličáka Bleska, Buráka, Hudsona, Quida, Luigiho, Chicka a dalších...

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Představuju si, co to mohlo být za epos, kdyby to nebylo udělané pro děcka. Dialogy dobrý a málem třetí hvězda za bitky, ale notak! Neměl bych fandit hlavnímu hrdinovi?! Rogers se chová jako idiot a ještě se snaží někoho poučovat? Celé to na mě vůbec nezapůsobilo tak jak ostatní Marvelovky. Poprvé...

plakát

Karolína, domácí kuchařka (2014) (pořad) 

Všechno by šlo, ale tahle paní je mi bohužel hrozně nesympatická. Asi to není její chyba, ale mám k ní hroznou averzi.