Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 233)

plakát

Hashtag podvodnice (2022) 

Asi mám Zoey raději než si zaslouží, ale ona je vážně skvělá. Debilní Dylan, který má luxusní filmy mě také potěšil a celkově musím říct, že se mi tahle komedie, která nebyla komedie líbila. A to fakt nemám rád influencery.

plakát

Taktika lásky (2022) 

Jasně je to jasná kopie filmu How to Lose a Guy in 10 Days, ale vlastně proč ne. Hlavní herečka Demet je opravdu krásná a její úsměv vás nutí přestěhovat se do Istanbulu. Je to klišé film s klišé hláškami, ale stále jde o romantický film na večer s kvalitním vínem.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

No jo otevřený konec, přesně to co nemám rád. Ale s ostatními sledujícími nesouhlasím, protože já samozvaný profesor zobíkologie říkám, že seriál je podařený, sympatický a dobře zahraný. Jo říkejte si Hardyové a LIVINGDEADové co chcete, jakmile nehraje Mila Jojovič tak je zle co? Těším se na další serii. Na druhou stranu "I am not ok with this" jsem se jí taky nedočkal.

plakát

West Side Story (2021) 

Přiznám se, že jsem originál nikdy neviděl až tuhle věc. Vím, že amíci jsou tím posedlí, ale mně to příjde jako průjem, prostě to nějak teče a nemusíte se ani moc snažit. Zas musím uznat, že Rachel Zegler je krásná a zpívat umí a Ansel Elgort je nejzajímavější herec všech dob.

plakát

Princezna (2022) 

Solidní vyvražďovačka, ale bohužel se Joey King do této role až tak nehodí. Třeba z ní vyroste akční hvězda, něříkám, že ne, ale nyní na to ještě nemá. Jinak celkem fajn podívaná

plakát

Interceptor (2022) 

Teda to byla blbost. Jediné co uznám je, že Elsa Pataky má neskutečnou formu a křoví Chrisa Hemswortha alias thora

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Velká nostalgie, která popírá fyzikální zákony. Ale pokud se na to díváme jako na akční zábavu, tak celkem fajn.

plakát

Dokud jsi se mnou (2020) 

Taková škoda. Na film jsem se díval hlavně kvuli Britt Robertson "protože ji tajně miluju" a kvuli hudbě. Bohužel amíci jsou fakt podivnej národ a pro mě jako největšího ateistu na světě to bylo vážně utrpení. Nejhorší je, že se mi film nelíbil ani hudebně až na poslední píseň. Takže asi snaha dobrý, pro někoho jako já to fakt není. Na konci mě, ale potěšila Abigail Cowen :)

plakát

Vřískot (2022) 

Aha tak tady se to líbilo, protože odkazuje na první film. Ale tady tomu říkat horor je jako říkat Putinovi lidumil - sorry za to přirovnání. Od první chvíle víte kdo je zabiják, takže žádné velké překvapení. Pár nelogických scén tu je taky, ale sestry hlavní představitelky jsou fajk a krásný, takže tím se to vyrovná. Jinak jsem na půl zklamaný, jedníčka byla prostě jednička. A další pokračování bude se mnou...haha