Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (69)

plakát

Agent na útěku (2012) 

Doufal jsem, že těm zmrdům naloží víc, vedlejší linka s rodinou zdržující soud k ničemu, střih s kamerou ok, želbohu žádná scéna, která by stála za zapamatování až teda na ten konec. Protože za ten vychcanej fígl s kufříkem si to ty 3 zaslouží. Jo, a Kurylenko je teda mrdna první kategorie.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

První komiksák s normální hlavní ženskou rolí. Kde je Emma jenom holkou odvedle, a žádnou unyle se tvářící pindou, který bych vrazil facku jenom za to jak se tváří. Přerod z drzého spratka, který rozbije na co přijde, do charizmatického maskovaného hrdiny na výbornou. Dostat jako středoškolák podobný schopnosti, tak dělám stejný hovadiny a beru to jako reálnou počítačovou simulaci. Zápletka jednoduchá, předvídatelná, ale stravitelná. Žádná epičnost, boj o záchranu lidstva, boj o ovládnutí světa a podobně, ale jenom hra pavouka s ještěrkou. Což je rozhodně největší plus tohoto filmu a což jej liší od ostatních současných marvelovek. Normálně bych si v duchu řekl lehký nadprůměr, ale když vidím tu celkem zbytečnou jedničkovou a dvojkovou smršť, tak zavírám oči a s klidným srdcem narvu celých pět. Mrzí mě, že jsem neviděl v kině.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Místama máte chuť vypnout zvuk, protože pár dialogů je vyloženě blbých až to bolí. Nicméně kvůli té akci a nekompromisnímu killování záporáků se to dá i vydržet. Jo a taky kvůli tý blondýně. (Mohli by jeden díl pro srandu voRkovat a mr. Arrow by jí mohl pořádně naložit.) Druhá série se velmi zvedá, část castu se naučila i hrát, leč pořád to má hluchá místa.

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

"A támhle odtud povede dlouhá alej s fůrou soch, bude se jmenovat dlouhá alej s fůrou soch. Támhle budou zahrady s olivovníky, smutečními vrbami, svátečními vrbami, johó! A TAM bude Palác s velkým nádvořím, kde bude plno tanečnic! A tady! Malá pelargonie!" <- nejúžasnější volovina, kterou jsem kdy viděl. Ty hlášky stojej za to. Faktžejo!

plakát

Biting Elbows: Bad Motherfucker (2013) (hudební videoklip) 

Kdyby nebylo toho epileptického střihu, tak přidám. A z POV bolej oči a hlava. Hudba je teda super jak svině,tempo zběsilé a několik momentů je nápaditejch a fakt bomba.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Proč musí vždycky být pan otec nějakým Black Ops muthafucka. Pochybuju, že by se nechal tak lehko zkouřit hned na začátku. Ale to bychom pak neměli žádný film nebo ne? A že by neměl žádná zadní vrátka v tom závěru a nechal se tak jednoduše odpálit? Foxx nebyl nijak výrazný, ale asi to bylo tím charakterem. Butler byl famózní a díky němu to je na čtyry.

plakát

Džúbei a umění nindžucu (1993) 

Jeden z nejoblíbenějších anime charakterů. Jubei je prostě bijec, a Ninja scroll je výtečné anime fantasy, které má koule.