Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Od chvíle, kdy Lucas prorazí jednomu týpkovi láhev od kečupu hlavou jsem věděla, že tohle je přesně seriál pro mě. Luxusní, vtipný, místy surový seriálový počin, který prostě stojí za zhlednutí. Antony Starr je úžasný a Ulrich Thomsen snad ještě lepší. Je to HBO, takže klasicky změť krve, koz (chlapi, ne každá může mít Dčka) a sexu, ale je to prostě super jízda a ráda prominu i těch pár momentů, kdy se jindy mlátím do hlavy. Vřele doporučuju, zvláště pokud máte náladu někomu rozbít hubu.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Tohle je vyloženě seriál pro fanoušky ženských románů ala "Nabíječ z vysočiny" a ono si to ani nehraje na něco jiného. Jakýsi děj tam sice je, ať už jakkoliv debilní nebo přitažený za vlasy, ale když prostě na takové věci nejste, tak to ani nezapínejte :D protože dostanete přestě to, co se vám slibovalo. Po první sérii jsem to sice vzdala, ale jsem si jistá, že spousta ženských si bude užívat každou sérii od začátku až do konce možná i několikrát.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Co si budem, pokud jste viděli Gone Girl (Zmizelá), tak se neubráníte srovnávání a ve výsledku na vás bude Dívka ve vlaku působit asi jako tuctový triler co si tak trochu hraje na něco, na co prostě nemá. Dvě hvězdičky mi příjdou málo protože hlavní hrdinky dělají co se jen dají a celkově film neplyne tak špatně, takže takové hodně slabé tři za hereckou snahu.

plakát

Temné stíny (2012) 

Možná bych hodnotila velmi nadsazenými třemi *... Především za obsazení a kostýmy, ale sem tam nějaká hláška to prostě nezachrání. A i když je Barnabas upír, který vypadá fakt jak upír a ne jako ubožáček Edward, tak s ním má přesto společnou jednu věc - špatný vkus. Takže za tu hrůzu dávám dvě, protože moje očekávání shořely jak papír. Prostě smutné! Burton by zasloužil pár facek, takhle to zmrvit!

plakát

Hulk (2003) 

Bylo to dlouhé!!! Sice konečně vím, jak to s Hulkem bylo, ale DVĚ HODINY!!! A TOHO HOPSÁNÍ!!! A aby toho nebylo málo, tak ještě trochu debilního konce na závěr. Za mě - nudné a těžkopádné.

plakát

Hunger Games (2012) 

Kde se stala chyba? Jak se z – jak jsem zjistila – velice úspěšné knižní předlohy mohlo stát TOTO??? Scénář je ubohost. Jedna věc je očesat obsah, druhá je ho vykastrovat. Musím uznat, že děj to nějaký má, ale tak předvídatelný, že by jeden až brečel – a to to ani nemusím číst! Nejsmutnější na tom je, že jsem celou dobu čekala na nějakou akci, a to dokonce i ve chvílích, kdy na plátně nějaká byla – aspoň podle autorů. Veškeré zabíjení je odfláknuté, kamera divná, citové výplachy… Na mě to absolutně nezapůsobilo.

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

*po shlédnutí posledního dílu zvedám na maximum (z původních 4) protože tohle je opravdu nejlepší z potterů. Cuarónovi se povedl malý zázrak!

plakát

Dylan Moran: Monster (2004) (TV film) 

Málo kdo si může takhle stoupnout před lidi, on ano - a to i kdyby tam těch 85 minut jenom stál s cigaretou a tiše usrkával víno. (Já bych se těch 85 minut koukala a chlastala taky :D ) Zbožňuju jeho cynismus, je v něm tolik pravdy, že to až bolí. Některé jeho vtípy jsem slyšela už dřív, ale v jeho podání jsou pořád skvělé. Je prostě neuvěřitelný, jak z něj padá jedna perla za druhou, přitom se škrábe na hlavě nebo na prdeli a pak prohlásí, že by vykouřil šmoulu... Byla jsem mrtvá smíchy.

plakát

Podivní (2010) 

Přiznávám, bylo to lepší než jsem čekala... všechen ten kýč a klasika, dokonce na mě fungovala jedna dvě lekačky, ale bohužel ve výsledku na mě byla příliš dlouhá stopáž. Film jako by sám nevěděl, kde je mu konec a s příchodem do nového města jsem se začala už smát...