Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (151)

plakát

Večírek (2021) 

Občas si říkám - proč? Proč furt točíme takový konverzační filmy, který by ani nemuseli být celovečerním filmem... už mám dost toho, jak má někdo neustále potřebu analyzovat lidské povahy a vztahy... už dost takové tvorby. 2 * za hudbu.

plakát

Bourák (2020) 

Proc, nekdo neco takovyho natocil? Skvele obsazeni, dobra hudba; absolutne bez deje, bez vtipu, nudne, zbytecne dlouhe.

plakát

Až na dno (2017) 

Když jsem viděla hodnocení, moc jsem od filmu nečekala. A o to víc mě překvapilo, že to nebyla žádná nuda. Celý film jsem prožívala s hrdiny. Romantická linka na začátku byla velmi příjemná, zbytek hodně intelektuálně založené, hovoří se zde o jsoucnu, bádání, samotě, emocích, pocitech a závažný celosvětový problémech, to všechno se tak nějak propojuje. Trochu mě zklamal závěr, ale jinak to bylo dobré.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Nechápu to nadšení z filmu. Nechala jsem se strhnout a strašně jsem se těšila... o to větší bylo zklamání... furt jsem čekala, že se to rozjede... a jako jo, koukat se na to dalo, ale stále jsem čekala a furt nic nepřicházelo...ani ten Oskarovej Pittuv výkon moc nechápu, kde byl. Posledních 20 minut bylo fajn. Závěr mě zklamal. Kdybych měla říct, o čem to bylo, tak o všem a o ničem. Prostě jedna paní vyprávěla...

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Druhá řada je pro mě trochu zklamání... Jakoby Rapl nebyl Rapl, ale obyčejný policajt... až na pár sprostých slov je to prostě policajt, který řeší kriminální činy více méně v souladu se zákonem.

plakát

Aféra (2014) (seriál) 

Opravdu zajímavě natočené, zprvu jsem měla pocit, že mě to bude hodně nudit - zdvojování děje - pohledem jiných osob, ale nakonec se mi to strašně líbilo.. Jiné úhly pohledu na skutečnost, podle toho, kdo ji zrovna prožíval. Je to hodně ukecaný seriál, ale holt na těch dialozích to stojí. První dvě řady jsou úplně jiné než ty následující a jsou opravdu top, trojka je hodně špatná a čtyřka se zase vrací na vrchol. Co se týká samotného děje, tak je zvláštní o tom všem přemýšlet, ... všechny charaktery postav... jejich postoje... , prostě kdo má rád šťourání v mezilidských vztazích, psychologie lidí, tak si na své rozhodně přijde!

plakát

Matky na tahu (2016) odpad!

Víc trapnou fn komedii jsem dlouho neviděla a to jsem matka! Vůbec mi to nesedlo....za prvý jsem to Mile nevěřila a za druhý jejich problémy bych chtěla mít... Mila mi vůbec jako zoufalá matka nepřišla :D. Vždyť byla stále skvěle upravená ... a vlastně krom toho , že chodila všude pozdě byla perfektní... Takže jsem vůbec nepochopila, kde byl problém... a smát se tomu, že někdo řekne , že svým dětem dává prášky na spaní , aby se podíval na oblíbený serial... no tě pic... trapas.

plakát

Pasažéři (2016) 

Spíš než dobrodružný nebo drama je to vesmírná romance...romantika ve vesmíru , protože na nějakou akci se člověk docela načeká, ale jako odpočinkový film to bylo naprosto dostačující. Bavilo mě to.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) odpad!

To není o dítěti B.J., ale o otci dítěte B.J. Nebylo to o dítěti, ale o těhotenství! A to je velký rozdíl... Nic tak strašnýho už jsem dlouho neviděla...+ horší herecký výkon R.Z... Celý film je jedna obrovská kreč a trapnost nad trapnost... Úplně jsem se musela stydět, jak někoho něco tak šíleného mohlo napadnout...absurdnost... snaha o vtip i na pohřbu (neříkám, že to nejde udělat vtip na pohřbu, ale...), řvalo trapností a zoufalstvím, snad bych se spíš rozbrečela...Každopádně jsem si stihla během filmu vyluxovat a vytřít...a vůbec mi nevadilo, že jsem půl hodiny film neslyšela, protože když jsem se k tomu vrátila, věděla jsem úplně vše... vlastně tam vyprávěla, už asi po 150, historku o tom, jak měla sex se dvěma chlapi a teď je těhotná a neví s kým... No a nakonec se rozhodla pro jednoho z nich... a horší volbu udělat nemohla, protože ten vztah je předurčen k rozpadu, neptej se proč, to bych prozradila děj.

plakát

Spojenci (2016) 

No a pak že to nejde... Po řadě průměrných, někdy i podprůměrných, filmech s Bradem Pittem, jeden o něco lepší, co vybočuje z řady intelektuálních slátanin. A to stačilo jen ukázat holý zadek... (za tu dobu, co je s Jolie asi poprvé, takže chápu, že to vedlo k tak dramatickému rozchodu). Romance na pozadí války, není třeba u toho moc přemýšlet, celkem jednoduchý děj, proč ne.